VAurel Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Salut, ofer si eu un server de samp 200 slot-uri spre administrare, cost-urile vor fi suportate de catre mine, dar o sa va pun niste conditii, car vor fi puse mai jos + modelul de reply pentru participare. Conditii : -Sa ramaneti cu el in comunitatea mea. -Datele contului vor fi cele pe care le ve-ti oferii dv deci nu vor fi probleme. -Sa aveti o experienta scripting de minim 6 luni. -Sa il puteti popula. Model : Nume Real : Varsta : Experienta Scripting : Sunteti de acord cu conditile impuse ? : Date de contact ? : YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqHZo0HCgfmW5R5d6b5cnxw
danielalin13 Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 (edited) Nume Real : Daniel Alin Varsta : 15 Experienta Scripting : undeva la 7-8 luni.. Sunteti de acord cu conditile impuse ? : Da. Date de contact ? Discord DanielAlin13#3113 Edited March 28, 2020 by danielalin13
VLM Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 On 8/11/2019 at 9:05 PM, jumainkain said: Salut, ofer si eu un server de samp 200 slot-uri spre administrare, cost-urile vor fi suportate de catre mine, dar o sa va pun niste conditii, car vor fi puse mai jos + modelul de reply pentru participare. Conditii : -Sa ramaneti cu el in comunitatea mea. -Datele contului vor fi cele pe care le ve-ti oferii dv deci nu vor fi probleme. -Sa aveti o experienta scripting de minim 6 luni. -Sa il puteti popula. Model : Nume Real : Varsta : Experienta Scripting : Sunteti de acord cu conditile impuse ? : Date de contact ? : Ce comunitate ai facut ma? Lasa PM #retras
VAurel Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 La 28.03.2020 la 11:57, VLM a spus: Ce comunitate ai facut ma? Lasa PM Iti dau pe privat! YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqHZo0HCgfmW5R5d6b5cnxw
Recommended Posts