ZALMAN Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Salut, aveti idee de ce nu vad casele? Adica pot sa intru in ele dar nu se vad o sa va las un video mai jos sa intelegeti mai bine problema pe care o am : EDIT: Aceas problema o am si la bizz-uri.
0 Speechless Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Arata aici server.log. Posibil sa nu iti incarce pluginul streamer
0 Arabu Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Posibil de la pluginu streamer , actualizeaza pluginurile si vezi daca iti merge.. ! YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Respectă și vei fi respectat !
0 Guest Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Salut! Raspuns: Aceasta problema este cauzata de functionarea necorespunzatoare a plugin-ului "streamer". Actualizeaza-l si mai incearca odata. Resursa: Uite aici un link de unde poti descarca cea mai recenta versiune de streamer: https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/releases Succes!
0 hpq Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 (edited) Arată funcția care i-a din baza de date casele. Edited August 9, 2019 by HPQ123
0 Guest Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 19 hours ago, HPQ123 said: Arată funcția care i-a din baza de date casele. Daca modulul "streamer" nu este actualizat, atunci aceasta resursa nu are legatura si nu trebuie solicitata.
0 hpq Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Acum 17 ore, Seghedi Robert a spus: Daca modulul "streamer" nu este actualizat, atunci aceasta resursa nu are legatura si nu trebuie solicitata. Nu e de la streamer, a spus că doar la acest sistem face asta.
0 Guest Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 On 8/11/2019 at 2:05 PM, HPQ123 said: Nu e de la streamer, a spus că doar la acest sistem face asta. Daca nu stie sa rezolve aceasta problema e clar ca problema e la streamer...ca nu a aratat alte pickup-uri ca fiind invizibile.
Question
ZALMAN
Salut, aveti idee de ce nu vad casele? Adica pot sa intru in ele dar nu se vad o sa va las un video mai jos sa intelegeti mai bine problema pe care o am :
EDIT: Aceas problema o am si la bizz-uri.
7 answers to this question
Recommended Posts