SkiZzo OG-TIMES Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Salut tuturor, cum scrie si in titlu vand un panel combatibil cu burned, o sa las mai jos un link dupa care va veti da seama care model este. Am vrut sa imi deschid un server de samp, pregatisem tot, gm,panel, Mr.Zeth - Mister de pe aceasta comunitate va poate confirma, el este cel cu care am lucrat la gamemode. Sa va zic despre panel. Panelul este o combinatie din panelurile comunitatilor mai mari, am luat legatura cu admini,m-am uitat pe live-uri ca sa vad unele optiuni pe care le au ei si sa le pun si pe panelul meu, o sa vedeti in poze. Detine sistem de donatii prin tipestreeam + multe altele. Poze : https://imgur.com/a/MwBLNxl Pretul este de 100 lei paysafe/paypal. Nu dau primul la nimeni, va puteti interesa de mine pe grupurile mari de samp, sau unde vreti voi( https://www.facebook.com/mintus.laurentiusilviu , poate asa ma mai stiti) Ofer baza de date compatibila cu panelul si daca doriti de ce nu si gm-ul la care am lucrat, am facut sisteme destul de interesante pe el)
gobbz Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 degeaba il dai vere la 100 de lei ca exista deja gratis.. asa ca pune linku la downlaod
extazi.sex Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 (edited) La 20.04.2019 la 10:30, SkiZzo OG-TIMES a spus: Salut tuturor, cum scrie si in titlu vand un panel combatibil cu burned, o sa las mai jos un link dupa care va veti da seama care model este. Am vrut sa imi deschid un server de samp, pregatisem tot, gm,panel, Mr.Zeth - Mister de pe aceasta comunitate va poate confirma, el este cel cu care am lucrat la gamemode. Sa va zic despre panel. Panelul este o combinatie din panelurile comunitatilor mai mari, am luat legatura cu admini,m-am uitat pe live-uri ca sa vad unele optiuni pe care le au ei si sa le pun si pe panelul meu, o sa vedeti in poze. Detine sistem de donatii prin tipestreeam + multe altele. Poze : https://imgur.com/a/MwBLNxl Pretul este de 100 lei paysafe/paypal. Nu dau primul la nimeni, va puteti interesa de mine pe grupurile mari de samp, sau unde vreti voi( https://www.facebook.com/mintus.laurentiusilviu , poate asa ma mai stiti) Ofer baza de date compatibila cu panelul si daca doriti de ce nu si gm-ul la care am lucrat, am facut sisteme destul de interesante pe el) vad ca vinzi ceva ce este gratis ceea ce nu este frumos. Nu vad rostul daca deja este pe net mai bine pune linku decat sa il vinzi si mai ales la pretul de 100 de lei Edit:Ioi acu mi am dat seama cand postasesi topicu mna ce sa zic Edited April 15, 2020 by spy3 Acu am vazut cand a postat
VLM Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 April 20, 2019 ... 2 hours ago, gobbz said: degeaba il dai vere la 100 de lei ca exista deja gratis.. asa ca pune linku la downlaod #retras
gobbz Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 12 hours ago, VLM said: April 20, 2019 ... vrei si dovada? il gasesti pe leaks frt
extazi.sex Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 La 16.04.2020 la 8:31, gobbz a spus: vrei si dovada? il gasesti pe leaks frt nu ma ce nu intelegi e postat acum un an cand deja toti stiu de el 1
consty Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 3 hours ago, spy3 said: nu ma ce nu intelegi e postat acum un an cand deja toti stiu de el da, varianta wcode #9 originala a fost postata acum un an, panel L2P postat de @skillzw0w compatibil cu l2p, aceeasi mama de gamemode, doar ca el il vinde la 20e ca vai mama l-a fi facut el de la 0.
gobbz Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 pana la urma ne mai da si noua panelu ala free sau =)))
VLM Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 1 hour ago, gobbz said: pana la urma ne mai da si noua panelu ala free sau =))) ai zis ca e pe net, ai spus si site-ul unde e... #retras
skillzw0w Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Acum 5 ore, consty a spus: da, varianta wcode #9 originala a fost postata acum un an, panel L2P postat de @skillzw0w compatibil cu l2p, aceeasi mama de gamemode, doar ca el il vinde la 20e ca vai mama l-a fi facut el de la 0. il vindea tukson cu 5 euro si l am luat de el mane cautati pe net gm l2p + panel si e fix ala
consty Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 On 4/16/2020 at 6:40 PM, skillzw0w said: il vindea tukson cu 5 euro si l am luat de el mane cautati pe net gm l2p + panel si e fix ala pai da, asta zic vtm, el vinde ceva free :))))
Recommended Posts