Guest farse Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [shadow=purple,left]TrackIP[/shadow][shadow=black,left]By Farse[/shadow][glow=yellow,2,300][shadow=purple,left]Informatii generale:[/shadow][/glow]Intai am vrut sa il fac doar pt sa-mp.ro server,dar na...Am lucrat la el 1 h-mai mult a durat sa fac rost de un geoip cu format xml decat scriptu pwn.Este un Plugin-Free si merge rapid,nu face lag la server,dar dureaza putin pana cand primeste datele(nu va afecta serverul).Poti afla cu el:Codul Tarii: RONumele Tarii:RomaniaRegiunea: Iasi(normal ar fi trecut sa fie Moldova,dar Romania fiind o tara limitrofa Africii...)Orasul:IasiZipCode: la romani nu merge.Latitudine-Longitudine: ????timeZone: cu cat e mai departe/aproape de ora GMT.Link de Download:http://src-clan.net/files/TrackIP.inc - Dai click dreapta si Save As..http://src-clan.net/files/TrackIP.html - Fake pastebin.Cum sa il instalezi:1.Pui fisierul de mai sus in includes.2.Deschizi modu/un fs.3.pui #include <TrackIP> la inceputul modului.4.la OnPlayerConnect pui TrackPlayerIp( playerid ); (vroiam sa il fac cu y_hooks dar poate unii nu vor sa afle datele direct la OnPlayerConnect)5.IN AFARA ORICAREI FUNCTII, pui[tt] public OnPlayerIpTracked(playerid){return 1;}[/tt]Aici poti folosi functiile din inc.FUNCTII:[tt]TrackPlayerIp( playerid )GetPlayerCountryCode(playerid) GetPlayerCountryName(playerid) GetPlayerRegionName(playerid) GetPlayerCityName(playerid) GetPlayerGMT(playerid) GetPlayerZIPCode(playerid) Float:GetPlayerLatitude(playerid) Float:GetPlayerLongitude(playerid)[/tt]Nu cred ca ar mai trebui si explicatii pt fiecare.Exemplu: #include <a_samp> #include <TrackIP.inc> public OnFilterScriptInit() { if(IsPlayerConnected(0)) OnPlayerConnect(0); return printf("HI"); } public OnFilterScriptExit() { return 1; } public OnPlayerConnect(playerid) { TrackPlayerIp(playerid); return 1; } public OnPlayerIpTracked(playerid) { new str[ 124 ]; format(str,124, "Te-ai Conectat din orasul {FF00FF}%s{FFFFFF} (Regiunea:{FF00FF}%s{FFFFFF}) tara {FF00FF}%s(%s)",GetPlayerCityName(playerid),GetPlayerRegionName(playerid),GetPlayerCountryName(playerid),GetPlayerCountryCode(playerid)); SendClientMessage(playerid,~0,str); format(str,124, "Ora ta este cu %s GMT,(ZIP Code:%s) te aflii la o latitudine de %.3f si o longitudine de %.3f",GetPlayerGMT(playerid),GetPlayerZIPCode(playerid),GetPlayerLatitude(playerid),GetPlayerLongitude(playerid)); SendClientMessage(playerid,~0,str); return 1; } public OnPlayerDisconnect(playerid,reason) return 1;->
Flyer-Satyr Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 foarte frumos , bravodar am o problema...am incercat sa adaug exemplul tau de filterscript si imi da eroarea: fatal error 100: cannot read from file: "TrackIP"ce tre sa fac?:|
mihaibr Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 pai pui TrackIP.inc in folderul pawno/includes :grin:Trebuie sa salvezi pagina ca TrackIP.inc :smiley:ups nu am vrut sa fac dublu post Scuze :embarrassed:
Andr3 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Mega tare ! Bravo , Farse dar trebuia sa-l lasi doar pt. Server-ul "NATIONAL" :laugh:
ZiPPeR Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Foarte frumos 5/5 ! :wink: Ai curaj sa il intreci?
Guest PlayON Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 N-ar fi bine ca daca rezultat unui string este nulla, adica a dat gres la a lua date, sa arate Unknown? Misto ba!
Guest farse Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 N-ar fi bine ca daca rezultat unui string este nulla, adica a dat gres la a lua date, sa arate Unknown? Nu.
IstuntmanI Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 public OnFilterScriptInit() { if(IsPlayerConnected(0)) OnPlayerConnect(0); return printf("HI"); }lolN-ar fi bine ca daca rezultat unui string este nulla, adica a dat gres la a lua date, sa arate Unknown? Numai sa critici stii.Prea tare, o sa-i fac un timp de viteza, daca e bun timpul, o sa-l folosesc Tare, 5/5.
IstuntmanI Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 stuntman-=!!" post="62530" timestamp="1300997271"]Prea tare, o sa-i fac un timp de viteza, daca e bun timpul, o sa-l folosesc Time taken to execute TrackPlayerIp for playerid 0: 3 - asta o dataTime taken to execute OnPlayerIpTraken for playerid 0: 93 - asta de 1000 de oriCoduri pentru test:TrackPlayerIp:public OnPlayerConnect(playerid) { new count = GetTickCount(); TrackPlayerIp(playerid); printf("Time taken to execute TrackPlayerIp for playerid %d: %d", playerid, GetTickCount() - count); return 1; } OnPlayerIpTracked: public OnPlayerIpTracked(playerid) { new count = GetTickCount(); new str[ 124 ]; for(new i; i < 1000; i++) { format(str,124, "Te-ai Conectat din orasul {FF00FF}%s{FFFFFF} (Regiunea:{FF00FF}%s{FFFFFF}) tara {FF00FF}%s(%s)",GetPlayerCityName(playerid),GetPlayerRegionName(playerid),GetPlayerCountryName(playerid),GetPlayerCountryCode(playerid)); SendClientMessage(playerid,~0,str); format(str,124, "Ora ta este cu %s GMT,(ZIP Code:%s) te aflii la o latitudine de %.3f si o longitudine de %.3f",GetPlayerGMT(playerid),GetPlayerZIPCode(playerid),GetPlayerLatitude(playerid),GetPlayerLongitude(playerid)); SendClientMessage(playerid,~0,str); } printf("Time taken to execute OnPlayerIpTracked for playerid %d: %d", playerid, GetTickCount() - count); return 1; }Nu prea localizeaza orasul si ZIP-ul bine, dar merge bine in rest, o sa-l folosesc doar pentru tara, longitudine si latitudine :D
Guest farse Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 stuntman,testu e fail,dc ai pus in loop 2 formaturi si 2 sendmessage? trebuia sa faci testu in .incSi nu are cum sa faca lag,am folosit doar strmid si HTTP,nu e nuj' ce cod lung de o face lag,o sa dureze jumate de secunda/o secunda pana cand primeste datele de pe src-clan.net (dar asta se intampla in tot'dauna cand folosesti HTTP) si nu o sa blocheze serverul pana atunci.
Guest PlayON Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 stuntman-=!!" post="62530" timestamp="1300997271"]public OnFilterScriptInit() { if(IsPlayerConnected(0)) OnPlayerConnect(0); return printf("HI"); }lolNumai sa critici stii.Prea tare, o sa-i fac un timp de viteza, daca e bun timpul, o sa-l folosesc Tare, 5/5.Cred ca daca am face toti dupa tine am primi crashuri, peste altele....AM criticat, nu de asta avem nevoie cu totii?
Flyer-Satyr Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 one more question daca deschid serverul in pc [local host] nu imi arata nimic in loc de oras/tara este " - " dacal pun pe host va merge ?:D
Recommended Posts