VolticHD Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 (edited) Am o comunitate deschisa de 2 ani si vreau sa gasesc pe cineva care se price sa faca paneluri. Ii pot oferi grad de Administrator pe forum si admin 7 pe joc! Cine e interesat pm pe discord VolticHD#0414 Olteanu daca vezi asta ti-am scris dar mi-a zis ca m-ai blocat EDIT: Comunitatea nu mai este populata deoarece a primit alt nume si am vrut sa incepem ceva nou Edited February 7, 2019 by VolticHD
Banditul Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Fara suparare si nu in nume de erau iti spun un lucru: Cine isi respecta munca in domeniu si stie ce face nu va accepta un grad virtual pentru mucna depusa, va cere bani
VolticHD Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 Just now, Banditul said: Fara suparare si nu in nume de erau iti spun un lucru: Cine isi respecta munca in domeniu si stie ce face nu va accepta un grad virtual pentru mucna depusa, va cere bani Olteanu a vrut gratis..
Banditul Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Acum 9 minute, VolticHD a spus: Olteanu a vrut gratis.. Asta pentru el s-a oferit sa presteze acele servici gratuit
Recommended Posts