MGeorge Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Caut scripter, am host si in schimb vreau doar admin, ofer ftq, php, gcp
Adrian_ystrom Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 22 minutes ago, MGeorge said: Caut scripter, am host si in schimb vreau doar admin, ofer ftq, php, gcp eu stiu sa scriptez
MGeorge Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 1 hour ago, Adrian_king said: eu stiu sa scriptez pm
Adrian_ystrom Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 7 hours ago, Makena said: Da-mi discord, acolo vb. vezi cand ma prinzi on ca nu pre sunt AdrianR.B.R#0181 <DISCORD
khain.dev Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Ahaha scripterul lucreaza pentru admin,ceva nou!
Banditul Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Acum 11 minute, #Yudin a spus: Ahaha scripterul lucreaza pentru admin,ceva nou! Ai fi surprins cati "scripteri" accepta o functie ca compensatie pentru munca depusa
khain.dev Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 (edited) Acum 9 minute, Banditul a spus: Ai fi surprins cati "scripteri" accepta o functie ca compensatie pentru munca depusa Dupa parerea mea asta nu are nici un sens,adica el lucreaza pentru ceva virtual care in schimb nu primeste nimic competent pentru ceva,fiecare munca trebuie platita Edited January 20, 2019 by #Yudin 1
Banditul Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Acum 19 minute, #Yudin a spus: Dupa parerea mea asta nu are nici un sens,adica el lucreaza pentru ceva virtual care in schimb nu primeste nimic competent pentru ceva,fiecare munca trebuie platita Fiecare isi pun pret pe munca lui in domeniu asta. Fie bani/bunuri sau ceva virtual. Nu ii putem judeca daca asta vor O dam putin in off-topic
Recommended Posts