EMKing Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Salut, sunt in cautare de scripter pentru înființarea unei comunități, am deja hostul cumpărat atât pentru server cât și pentru forum. Forumul l-am terminat de facut, în schimb cu serverul e mai greu. Am avut un scripter care nu si-a dat deloc interesul, ii raportăm bugurile si nimic, încercând să rezolve un bug mai creea 3/4. Doresc un scripter capabil, sociabil, experimentat care sa REZOLVE BUGURILE nu sa le cauzeze. Nu stiu daca este relevant dar am varsta de 18 ani. Am intentii serioase cu comunitatea. Aceasta v-a beneficia de o promovare de la un youtuber cunoscut la momentul terminării gm-ului. Va multumesc mult pentru atenția acordată, va astept pe discord pentru mai multe detalii. EMKing#9780
LucaAdv. Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Accepta GameMode Edited: gamemode Servicii Scripting: Contact: Email: [email protected] Discord: LucaAdv // LHS#9084
Lunoxx Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Salut. Viziteaza-mi topicul din descriere si trimite-mi un mesaj daca esti interesat de oferta mea. Servicii scripting calitative: https://www.sa-mp.ro/forums/topic/26143-l-ofer-servicii-scripting-de-calitate/ Contact: Skype: alin.m99 Discord: Lunoxx#1155 Email: [email protected] Facebook: facebook.com/pawnscripts
Recommended Posts