SNH02 Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Salut ! Vreau sa va anunt ca sunt in cautare de un scripter bun si prietenos, am un host de samp , si am nevoie de un scripter, la inceput nu o sa-l pot plati, dar pe parcurs ( O saptamana ) O sa-l pot plati destul de bine. Doritorii skype : SNH02#9677
SMS RPG Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 ti-am dat cerere pe discord, cred ca discord ai vrut sa spui acolo, nu skype
Banditul Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Acum 38 minute, SMS RPG a spus: ce copil prost care fura gm-uri Deci in 10 zile ti-a furat gm. Cred ca a fost cu premeditare
razvanduciuc Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 On 1/5/2019 at 4:34 PM, SMS RPG said: ce copil prost care fura gm-uri Tu nu ai invatat inca sa scriptezi pe serverele altuia fara sa iti fure cineva gm-ul? Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.
ASGOOD Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 On 12/26/2018 at 8:25 PM, SMS RPG said: ti-am dat cerere pe discord, cred ca discord ai vrut sa spui acolo, nu skype Vezi, daca scriptezi la altul, nu ii pui nici macar includes, doar .amx in gamemodes asgood.ro
SMS RPG Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 ba, el mi-a cerut gm ca sa il aiba si el sa modifice daca vrea, ca eu puneam doar .amx........
Recommended Posts