KiNGzOR Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 (edited) Salut caut un baiat care sa imi puna un job numit "Waiter" in gamemode,sa faca pickup-urile si sa faca sa poata dea /getjob si /quitjob si /work.Cine ma ajuta ii dau owner pe server! Edited December 9, 2018 by KiNGzOR
razvanduciuc Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 On 12/8/2018 at 11:07 PM, KiNGzOR said: Salut caut un baiat care sa imi puna un job numit "Waiter" in gamemode,sa faca pickup-urile si sa faca sa poata dea /getjob si /quitjob si /work.Cine ma ajuta ii dau owner pe server! Te pot ajuta, daca ai jobul bine inteles! Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.
KiNGzOR Posted December 10, 2018 Author Posted December 10, 2018 16 hours ago, razvanduciuc said: Te pot ajuta, daca ai jobul bine inteles! Il am,ai discord?
razvanduciuc Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 On 12/10/2018 at 4:49 PM, KiNGzOR said: Il am,ai discord? Da, uite aici serverul meu de discord https://discord.gg/W5JA2xn intri si imi scri acolo. Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.
KiNGzOR Posted December 21, 2018 Author Posted December 21, 2018 On 12/18/2018 at 5:05 PM, razvanduciuc said: Da, uite aici serverul meu de discord https://discord.gg/W5JA2xn intri si imi scri acolo. Mersi mult de ajutor. +1
razvanduciuc Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 7 hours ago, KiNGzOR said: Mersi mult de ajutor. +1 Ti-am facut mai multe decat mi-ai cerut! Cu placere. Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.
Recommended Posts