Jump to content

In cautare de scripter


Recommended Posts

Salutare! Bine v-am gasit pe toti! Recent, vazand toate abuzurile facute pe comunitatile actuale la nivelul samp-ului romanesc si a ownerilor care nu isi vad lungul nasului dar si care demonstreaza numai neseriozitate, am plecat la drum cu cativa baieti pe care i-am cunoscut tot prin intermediul SA:MP-ului catre deschiderea unei comunitati, o comunitate care sa fie demna si mandra de felul in care se poarta cu jucatorii nu care iti dau cu sutul la orice ocazie sau care avantajeaza codati. 

Avem un plan bine pus la punct si gandit pe o perioada indelungata de timp, suport financiar si un gamemode cu ceva bugulete la care avem nevoie de putin ajutor! 

Sa ajungem si la subiectul principal, avem nevoie de un scripter, suntem dispusi sa platim daca doritorul se pricepe la ceea ce face. Ma puteti contacta telefonic sau pe Whats App pe numarul 0775233565! Va salut cu caldura!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.