Jump to content

Vand Gamemode


Bogdan Gorun

Recommended Posts

Salut, m-am decis sa vand acest gamemode la care am lucrat mai bine de un an. Bun sa începem cu prezentarea in mare parte.

- ruleaza pe ultima versiune de mysql r41-4

- acesta este facut in module (fiecare sistem este într-un .pwn diferit) 

Cam atât cu partea de structura, sa trecem la sisteme: acestea sunt foarte complexe si unice majoritatea in acelasi timp.

Facțiunile sunt in numar de 12 (dinamice se pot modifica din joc) 

* exista un raport automat pentru acestea, se acordă rank up/faction warn/uninvite in functie de caz 

* liderul/co-liderul poate modifica statusul HQ-ului, închide/deschide aplicatiile, edita membrii din comanda  /factionpanel 

* membrii isi pot schimba skinul in interiorul HQ-ului folosind comanda /changeskin

Joburile ( acestea sunt in numar de 12, foarte bine structurate dar si atractive care tin jucătorii online) 

* nu o sa stau aici sa va detaliez fiecare job pentru că o să dureze foarte mut (o sa las la final cateva filmulețe)

Sistem de bărbier ( poate ca toti stiti bărbierul din single player, ei  bine am incercat sa fac ceva si aici exita 2 tipuri de tunsori care pot fi colorate dupa cum doresti - video mai jos)

Sistem neon si physisc pentru masini ( sistemul de neon este conceput sun forma de PNS, iar despre physisc vehicule este un nou mod de a porni masina de pe loc - trebuie tinute apăsate 8-10 secunde tastele W si S in acelasi timp - video mai jos )

Sistemul de masini ( este un sistem fara buguri, puteti deține cate masini doriti - eu am pus maxim 10 dar se poate modifica in gamemode 'MAX_PERSONAL_CAR' )

Sistemul DMV - este un traseu format din mai mult etape prima etapă fiind un drift la 360°, curbă la 90°, conducerea unei mașini cu 2 dintre roti sparte si la final trebuie sa faci 5 trasee din tot ce ai învățat. Toate acestea se desfășoară într-un spațiu amenajat cu obiecte pentru fiecare traseu.

 

Sistemul de race - aici este un sistem foarte realist unde trebuie sa aduni cat mai multe RCP pentru a putea cumpăra alta masina sau pentru a putea sa o tunezi pe a ta. Este un garaj destul de interesant pentru fiecare jucător, odata ce intri in cursa exista 2 moduri: clasic si prin eliminare(la acest mod ultimul o sa fie eliminat dupa un interval de timp). Exista 3 mape unde se desfășoară cursele, cand trebuie sa aleaga traseul o sa apara un textdraw cu fiecare hartă si traseul fiind desenat cu o linie roșie pt fiecare.

 

Sistemul youtube  refferal ( cred ca toti stiti in ce consta in acest sistem - se poate adauga un nou refferal din joc - /addreferral )

 

Mai sunt alte multe sisteme unice de care nu-mi mai aduc aminte.

Câteva video de pe server:

Pretul este de 150 lei paysafecard / transfer bancar.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.