OldeR Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Salut , sunt mai incepator eu vreau sa fac si eu o mapa adica am facut o mapa cu editor am copiiat codurile alea si le-am bagat in pawno mi s-au compilat si cand am intrat in samp nu imi aparea mapa dc??? Nu mi-a dat nici-o eroare
0 qSorin_ Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Acum 1 oră, OldeR a spus: Salut , sunt mai incepator eu vreau sa fac si eu o mapa adica am facut o mapa cu editor am copiiat codurile alea si le-am bagat in pawno mi s-au compilat si cand am intrat in samp nu imi aparea mapa dc??? Nu mi-a dat nici-o eroare Depinde unde ai bagat mapa Codurile de la mapa se baga in OnGameModeInit
0 Ninjabrine Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 iti recomand sa iti faci un filterscript cu toate mapele
0 BaFFyJunior Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Adauga codul la OnGamemodeInit sau intr-un filterscript si vezi sa ai pluginul+includeul streamer.
Question
OldeR
Salut , sunt mai incepator eu vreau sa fac si eu o mapa adica am facut o mapa cu editor am copiiat codurile alea si le-am bagat in pawno mi s-au compilat si cand am intrat in samp nu imi aparea mapa dc??? Nu mi-a dat nici-o eroare
4 answers to this question
Recommended Posts