H3adCracker Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Tot panelul merge cum trebuie in afara de functia de forgot password. Cand dau forgot password imi apare eroarea asta si nu imi dau seama care e problema deoarece nu apare nimic in logs.
0 valivaly96 Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Acum 20 ore, H3adCracker a spus: Tot panelul merge cum trebuie in afara de functia de forgot password. Cand dau forgot password imi apare eroarea asta si nu imi dau seama care e problema deoarece nu apare nimic in logs. Daca apare dupa ce dai recovery si daca esti pe localhost nu o sa mearga deaorece pe localhost nu poti trimite mailuri automate SAU daca ai host vezi sa ai bine configurata casuta de email
0 H3adCracker Posted November 8, 2018 Author Posted November 8, 2018 e pe host si setarile de mail din env sunt MAIL_DRIVER=smtp MAIL_HOST=mail.insidious.ro MAIL_PORT=587 [email protected] MAIL_PASSWORD=************** MAIL_ENCRYPTION=
Question
H3adCracker
Tot panelul merge cum trebuie in afara de functia de forgot password. Cand dau forgot password imi apare eroarea asta si nu imi dau seama care e problema deoarece nu apare nimic in logs.
2 answers to this question
Recommended Posts