Jump to content

Recommended Posts

Posted

am incercat si de la onplayer spawn si din baza dar nu gasesc nmk

ma puteti ajuta voi,si sa fiti putin expliciti sa inteleg sho cv

Posted (edited)

Ai in baza de date 3 coloane 'X', 'Y', 'Z' in tabelul `users`, dai Edit la fiecare si acolo pui rotatia respectiva de la noul spawn. 

Edited by KingBoxing2323
Posted
Acum 51 minute, KingBoxing2323 a spus:

Ai in baza de date 3 coloane 'X', 'Y', 'Z' in tabelul `users`, dai Edit la fiecare si acolo pui rotatia respectiva de la noul spawn. 

pai si eu am 61 de conturi inregistrate

stau sa schimb la fie care

Posted
Just now, .@Lupu@. said:

pai si eu am 61 de conturi inregistrate

stau sa schimb la fie care

Poti face o comanda in gamemode si sa seteze acele coordonate...

Posted

Salut, poți sa faci un update cu ajutorul la phpmyadmin, cauta prin forumuri cum, ca nimeni în  ziua de azi nu te ajuta din păcate..

Ares4  =(

Posted
Acum 51 minute, Kiran a spus:

Salut, poți sa faci un update cu ajutorul la phpmyadmin, cauta prin forumuri cum, ca nimeni în  ziua de azi nu te ajuta din păcate..

ma poti ajuta tu

Acum 1 oră, Toader Mihai a spus:

Poti face o comanda in gamemode si sa seteze acele coordonate...

fami-o tu plz

Posted

Salut, intra in baza de date la users. Dupa care apesi sus pe optiunea Structure iar acolo ai X Y Z sau PosX PosY PosZ alea sunt coordonatele ce trebuiesc schimbate, apoi la comenzile makeleader sunt la fel separate PosX PosY PosZ in bottles, cauta si inlocuieste peste tot, am renuntat la gm-ul ala din cauza multor buguri din el, ca iti ziceam si liniile.

http://prntscr.com/leb73g

Posted

Descarcă baza de date si schimbi acolo, apoi dai wipe si se schimba. Vezi sa modifici la variabile nu la users

Posted
Acum 14 minute, SkillZ_IT. a spus:

Descarcă baza de date si schimbi acolo, apoi dai wipe si se schimba. Vezi sa modifici la variabile nu la users

Salut SkillZ_IT ma poti ajuta cu suprem sau tw 13

Multumesc.