iReaLx Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 Cat costa creearea unui panel de la 0 pentru un GM?
Mister Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 salut, sunt foarte multe deja pe net gratis si bune, in plus sunt si contra cost daca nu vrei free. Dar sa platesti pentru unul de la 0 nu prea se merita cel putin 50-100 euro tot iti ia sa ti l faca de la 0, asta daca nu e teapa si te minte ca l a facut de la 0. Un panel bun este acesta https://www.sa-mp.ro/forums/topic/29118-panel-burnedshawn-200euro-free/ daca stii sa il editezi unpic ca sa nu zici ca il are toata lumea, iese ceva frumos __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
iReaLx Posted October 13, 2018 Author Posted October 13, 2018 3 minutes ago, Mister said: salut, sunt foarte multe deja pe net gratis si bune, in plus sunt si contra cost daca nu vrei free. Dar sa platesti pentru unul de la 0 nu prea se merita cel putin 50-100 euro tot iti ia sa ti l faca de la 0, asta daca nu e teapa si te minte ca l a facut de la 0. Un panel bun este acesta https://www.sa-mp.ro/forums/topic/29118-panel-burnedshawn-200euro-free/ daca stii sa il editezi unpic ca sa nu zici ca il are toata lumea, iese ceva frumos Arata frumos dar, cu ma pricep sa l fac compatibil cu GM-ul pe care il am eu fiindca acest GM nu a avut niciodata un panel si e si o versiune mai veche....
Sonikss Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 On 10/13/2018 at 4:19 PM, iReaLx said: Arata frumos dar, cu ma pricep sa l fac compatibil cu GM-ul pe care il am eu fiindca acest GM nu a avut niciodata un panel si e si o versiune mai veche.... Tu nu trebuie sa il faci compatibil cu gamemode-ul ci trebuie sa il faci compatibil cu baza de date a gamemode-ului.
iReaLx Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 8 hours ago, megalodon said: Tu nu trebuie sa il faci compatibil cu gamemode-ul ci trebuie sa il faci compatibil cu baza de date a gamemode-ului. Inteleg dar cum nu am facut niciodata asta, crezi ca imi este usor? Si daca postez aici, mi se raspunde greu... ai idee daca e asa greu sa l faci compatibil cu baza de date la un gm?
Sonikss Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 (edited) On 10/23/2018 at 7:04 PM, iReaLx said: Inteleg dar cum nu am facut niciodata asta, crezi ca imi este usor? Si daca postez aici, mi se raspunde greu... ai idee daca e asa greu sa l faci compatibil cu baza de date la un E greu si nu te pot ajuta ca nu am pc momentan. Cauta un scripter sa te ajute. Edited October 25, 2018 by megalodon
S4K Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 @Mister - T/C - topic vechi si inactiv. Serverul meu de Discord: Click aici
Recommended Posts