Sili Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Vând server de samp cu 100 de sloturi, am adresa DNS, domeniu .ro și forum! Îl vând pentru că nu am timp sa mă mai ocup de el și e păcat să rămână nefolosit serverul și domeniul! P.S: domeniul a fost achiziționat vara aceasta și e valabil până în august anul viitor! Detalii de contact pentru mai multe detalii și preț: *facebook-> Silentt Samp *[email protected]
Depressive_ Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Acum 4 ore, Sili a spus: Vând server de samp cu 100 de sloturi, am adresa DNS, domeniu .ro și forum! Îl vând pentru că nu am timp sa mă mai ocup de el și e păcat să rămână nefolosit serverul și domeniul! P.S: domeniul a fost achiziționat vara aceasta și e valabil până în august anul viitor! Detalii de contact pentru mai multe detalii și preț: *facebook-> Silentt Samp *[email protected] Ai uitat sa mentionezi ip-ul/dns-ul serverului si domeniul
Sili Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Acum 4 ore, Depressive_ a spus: Ai uitat sa mentionezi ip-ul/dns-ul serverului si domeniul Site: o-zonerpg.ro Forum: forum.o-zonerpg.ro DNS: samp.o-zonerpg.ro
Goad Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 Scoate serverul de la vanzare, deoarece am intrat si am vorbit cu cineva. Nu este de VANZARE!
Sili Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 La 22.11.2018 la 16:21, Goad a spus: Scoate serverul de la vanzare, deoarece am intrat si am vorbit cu cineva. Nu este de VANZARE Eu sunt administratorul serverului! Este în continuare de vânzare, aștept mesaj pe Facebook!
Recommended Posts