Jump to content

Caut Scripter Partener.


Jah.

Recommended Posts

Salut! Dupa cum spune si titlul,caut un scripter priceput,cu o varsta de peste 16 ani pentru a se alatura unei echipe formata din : 2 Sponsori,1 Administrator Forum , 1 Designer Forum/Administrator servere C.S 1.6 si,desigur, Eu(mapper) si manager de proiect.

Dorim sa pornim un proiect al unui server RP/RPG,cu diferite sisteme interesante,creeate pe un mapping nou,fresh,care va schimba total fatada serverului.

Esti scripter,iti place ceea ce faci,o faci bine si vrei sa dezvoltam o noua comunitate Sa:Mp in Romania? Ei bine,pe tine te vrem in echipa noastra! Stiu ca banii sunt o parte esentiala in munca depusa,dar vei fi rasplatit cu o suma la finalizarea GM-ului de baza,iar apoi,dupa deschidere,vei avea procent din donatii.Stiu,este riscant,deoarece ar putea sa nu existe donatii..dar cine stie? Avem un buget destul de consistent , undeva la 300-400e,pe care am vrea sa il investim in promovari si design panel,asa ca,daca iti doresti sa pornesti pe un nou drum,alaturi de o noua comunitate(defapt veche, VitalCs , dar o vom reinterpreta/redenumi),astept mesajul tau pe acest forum,alaturi de cerintele/pretentiile tale pentru a lua parte la proiectul anului 2019! Da,2019,nu suntem grabiti in treaba asta,vrem sa o facem incet si cu cap,gandita si verificata,astfel va iesi un server Mediu,estimativ 100-200 jucatori constant,ceea ce ar fi perfect.

Bless!

Edited by Jah.
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.