Jump to content

Recommended Posts

Posted
Acum 40 minute, Depressive_ a spus:

Ai uitat sa adaugi /stoprainbow sau cv de genu

nu este nevoie, cand iesi din vehicul se dezactiveaza automat

YouTube : Click

Discord : CosminAK47#8524

Posted
Acum 1 minut, anonim23 a spus:

Salut, nu inteleg chestia cu include, sunt mai nou asa, stiu cum e cu fs-urile si in gm dar nu prea ma pricep, imi poti spune ce trebuie sa fac?

Bagi include-ul in pawno->include, apoi intri in gm si il definesti la sfarsit #include <include-ul>

YouTube : Click

Discord : CosminAK47#8524

Posted (edited)
36 minutes ago, CosminAK47 said:

Bagi include-ul in pawno->include, apoi intri in gm si il definesti la sfarsit #include <include-ul>

Gata frt ms pwp

Edited by anonim23
Posted (edited)
46 minutes ago, CosminAK47 said:

frt imi da o eroare pls ajuta-ma sunt si eu la inceput https://imgur.com/a/Do1IGkb daca m-ai putea ajuta ti-as ramane recunoscator

Edited by anonim23
Posted
On 8/24/2018 at 12:07 AM, anonim23 said:

frt imi da o eroare pls ajuta-ma sunt si eu la inceput https://imgur.com/a/Do1IGkb daca m-ai putea ajuta ti-as ramane recunoscator

Nu ai definit " GetVehicleColor ", vezi aici:

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=235398

#retras

• 1 month later...
Posted
La 16.08.2018 la 13:27, CosminAK47 a spus:

nu este nevoie, cand iesi din vehicul se dezactiveaza automat

mane cu ce comanda activez ranbow-ul 

Posted
Acum 12 ore, .@Lupu@. a spus:

mane cu ce comanda activez ranbow-ul 

:)))

deschizi include-ul cu pawno si cauti comenzile 

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted
On 11/28/2018 at 9:15 PM, Csf said:

Cum as putea definii GetVehicleColor? habar n-am

Te duci la inceput de server si scrii asa   #define GetVehicleColo

Posted
Acum 34 minute, Grf a spus:

Felicitari, premiul pentru scripterul anului. Tu asa definesti functiile in gm? 

• Haha 2
Posted
21 hours ago, Grf said:

Nu asa direct,oricum am rezolvat de mult singur,ai nevoie mai intai de un include GetVehicleColor,te duci la final si scrii #include <GetVehicleColor> si dupa nu mai trebuie definit,deoarece este deja in include.

PS:Merge si ca tine oricum,chiar daca nu am incercat.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

C:\Users\CLAUDIU\Desktop\gamemode\pawno\include\rainbow.inc(17) : error 017: undefined symbol "Command_AddAltNamed"
C:\Users\CLAUDIU\Desktop\gamemode\pawno\include\GetVehicleColor.inc(74) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\CLAUDIU\Desktop\gamemode\pawno\include\GetVehicleColor.inc(125) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "AddStaticVehicle")
C:\Users\CLAUDIU\Desktop\gamemode\pawno\include\GetVehicleColor.inc(126) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "AddStaticVehicleEx")
C:\Users\CLAUDIU\Desktop\gamemode\pawno\include\GetVehicleColor.inc(127) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "CreateVehicle")
C:\Users\CLAUDIU\Desktop\gamemode\pawno\include\GetVehicleColor.inc(128) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "DestroyVehicle")
C:\Users\CLAUDIU\Desktop\gamemode\gamemodes\gamemode.pwn(17710) : warning 203: symbol is never used: "GetVehicleNeonColor"
C:\Users\CLAUDIU\Desktop\gamemode\gamemodes\gamemode.pwn(17710) : warning 203: symbol is never used: "rainbow"

• 7 months later...
  • 2 months later...
  • 7 months later...