Eyser Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Salut, Am o intrebare, n-am mai conectat de multa vreme un server SAMP la PHP mai exact sockets. Stie cineva la socket_connect($socket, '127.0.0.1', '7778') ce trebuie trecut la IP? 127.0.0.1 nu merge, am incercat sa pun toate IP-urile si de la web host si de la server si degeaba. Preciezez ca web host-ul este diferit fata de serverul de SAMP, web host-ul are instalat sockets-urile. Multumesc pentru eventualele raspunsuri. Zi faina tuturor. The best of the best! Awesome !!!
ionutdrg45 Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 7 hours ago, Eyser said: Salut, Am o intrebare, n-am mai conectat de multa vreme un server SAMP la PHP mai exact sockets. Stie cineva la socket_connect($socket, '127.0.0.1', '7778') ce trebuie trecut la IP? 127.0.0.1 nu merge, am incercat sa pun toate IP-urile si de la web host si de la server si degeaba. Preciezez ca web host-ul este diferit fata de serverul de SAMP, web host-ul are instalat sockets-urile. Multumesc pentru eventualele raspunsuri. Zi faina tuturor. ca sa poti conecta un panel la server trebuie in primul rand ca acestea 2 sa se foloseasca de aceasi baza de date, urmand ca dupa ce executi o actiune in panel sa adaugi in baza de date actiunea si din gamemode sa se verifice daca exista vreo actiune de executat. Oricum, in mare tu trebuie sa conectezi o singura baza de date la server si la panel sau ce ai tu.
Recommended Posts