Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa cum am precizat si in titlu,am o problema la gamemode-ul burned editat de @CosminAK47 

Problema:

probleme,doar am descarcat gm-ul si i-am dat un compile si am si primit o eroare:

C:\Users\home\Desktop\gamemode burned edited by Cosmin\gamemodes\gmm.pwn(38220) : fatal error 100: cannot read from file: "accs_system"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664              Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Link gm:http://www.girlshare.ro/m/3490126873.2

Posted

Inainte sa fac acest topic am verificat sa vad daca sunt toate include-urile,sunt.

Acum 21 minute, Danielizer a spus:

Copiaza din folder-ul includes din gm/pawn in folder-ul pawno pe care il folosesti

Din spusele tale inteleg mai nimic

Posted

Voia sa zica ca nu ai un fisier .inc de la include ce se gaseste in folderul Pawno. cauta pe net un sistem de accesorii si pune fisierul corespunzator la include, mai mult de atat nu pot explica..

Ares4  =(

Posted
Acum 8 ore, Kiran a spus:

Voia sa zica ca nu ai un fisier .inc de la include ce se gaseste in folderul Pawno

Acum 7 ore, Danielizer a spus:

Are in folder-ul gamemodului updatat pawno/includes

Sunt toate fisierele .inc chiar si accs_system,de la care pleaca toată treaba

Posted
Acum 8 ore, Score_ a spus:

Sunt toate fisierele .inc chiar si accs_system,de la care pleaca toată treaba

Compileaza cu pawn care a venit cu gmul pt a nu avea probleme