Jump to content

TheXlayder

Membru
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TheXlayder

  1. Link preview : http://wcode.ro/demo/blue/ Pret pe wcode : 20 e. Eu cer doar 15. Metoda de plata : PayPal.
  2. Vand host SA:MP valabil pana pe 15 + inca o luna de pe 15 in colo. 0PING. 7 euro paysafecard.
  3. Pastebin este un site unde postezi linii de cod mai lungi.
  4. @CallYPSO nu merge sa ai gamecp pe un webhost si free chiar deoarece nu poti adauga repositoarele pentru serverele de jocuri. Ia-ti un vps/vds pentru asta. Iar datele de logare pot sa nu mearga din cauza unei configurari prost facuta.
  5. Pe o scara de la 1-10 cam ce nota ar primi? PS: Relativ incepator in d'ale pawn-ului. PS2:Am pus un namespace la Login sa nu mai treaca de box. Va rog, daca aveti sugestii, sa le postati in sectiunea de comentarii.
  6. Chiar ca, @Kiran Vezi in semnatura mea ca am facut un tutorial pt astia ca tine.
  7. Au calitate foarte buna. Zeroping apartine de Krond. care hosteaza majoritatea serverelor mari din Ro. Singurul lor defect este ca lucreaza greu. Deschide mai multe tickete la dept. Suport si dai pe Imediat/Urgenta.
  8. zeroping.ro 20 lei si ti-l fac baietii. Nu mai umbla cu hosturi free ca au lag ff mare.
  9. variabila gTeam nu este definita (new gTeam[MAX_PLAYERS]; ) Restul sunt erori de sintaxa.
  10. Pentru ca multi dintre voi descarca gamemode-uri, apoi pun comentarii gen "lipseste .amx", nu merg datele de logare, s.a.m.d, azi m-am hotarat sa fac un tutorial in care va arat cum sa porniti un gamemode pe windows. Gamemode-ul pe care il voi folosi astazi este HardPlay 1.2.0 cu MySQL. Link catre gamemode : PARTEA 1 : Baza de date. Pentru inceput va trebui sa ne instalam pe PC modulele/serviciile Apache/MYSQL/PHPMYADMIN, instaland XAMPP. Link : https://www.apachefriends.org/xampp-files/7.1.20/xampp-win32-7.1.20-0-VC14-installer.exe Instalam programul, intram in XAMPP control panel si pornim urmatoarele : Apache si MYSQL Tastam localhost/phpmyadmin iar acolo ni se va incarca un panou de comanda al bazelor de date. Apasam click pe new, pentru a crea o baza de date, in cazul meu hardplay. Dam click pe import si importam fisierul .sql din folderul gamemode-ului. Apoi mergem in PAWNO sau alt editor de text, dupa caz, (ATENTIE:Includurile pe care le folositi trebuie sa fie cele din fisierul pawn al gamemode-ului pentru compatibilitate) Modificam define-urile SQL_ dupa cum urmeaza. #define SQL_HOST "localhost" #define SQL_USER "root" #define SQL_PASS "" #define SQL_DB "hardplay" Apasam pe compile la pawno sau build la Sublime. Daca nu sunt erori in build log, putem trece la urmatorul pas. Descarcam ultima versiune de sa:mp server de pe sa:mp.com Inlocuim samp-server.exe , announce.exe si tot ce tine de .exe din folderul principal cu executabilele din arhiva. La server.cfg plug-inurile obligatorii sunt (plugins mysql sscanf streamer Whirlpool regex) Deschidem samp-server.exe si vedem ce apare. Si daca totul a decurs conform planului, samp-server.exe ar trebui sa afiseze : Cam acesta a fost tutorialul, daca crezi ca te-am ajutat, un +1 nu ar strica.
  11. Ceva mai usor, cu define-uri. #define SQL_HOST "ip-ul bazei de date" #define SQL_USER "numele de utilizator al bazei de date" #define SQL_DB "baza de date" #define SQL_PASS "parola bazei de date" astea la inceputul gm-ului Apoi mergi la OnGamemodeInit si pui SQL = mysql_connect(SQL_HOST,SQL_USER,SQL_DB,SQL_PASS);
  12. Atentie, copiii, daca tot vreti sa faceti ceva, treceti toate comenzile de pe strcmp pe ycmd, zcmd.
  13. Buna ziua, cum pot adauga un delay la dialogul de login astfel incat sa pot adauga un GameTextForPlayer de welcome. (Lapsus)
  14. Serverul firmei da ora si data serverului pe care si le ia cu days.inc. Trebuie sa vorbesti cu ei sa updateze data la serverul pe care este hostat serverul de jocuri.
  15. Si atunci de ce? "Undefined index: host in D:\Program files\xampp\htdocs\panel\inc\Config.class.php on line 67"
  16. Cauta mesajul care iti apare (Please reduce this lag) si vezi ca mai jos ai e chestie de genu Kick(playerid); sau kickex, sterge-o
  17. Inca ceva..apoi apesi pe Show Code, iei acele createobject si le pui la OnGamemodeInit. Daca vrei sa scoti obiecte, cele cu RemovePlayerBuilding le pui la OnPlayerConnect. Scuze de x2.
  18. @Uktq Descarci sa:mp map editor, te duci la locul unde vrei sa pui obiecte, ori pui coordonata direct, apesi dublu click pe locul respectiv sa nu-ti spawneze obiectul la pozitia initiala unde ai fost, te duci la objects dai add object, pui id-ul obiectului, dupa apesi INSERT si pui id-ul obiectului, ti-l spawneaza pe harta, 1 pt miscare pe harta stanga dreapta, in fata in spate. 2 sus jos, 3 rotatie 4 rotatie 180 in toate sensurile.
  19. Iti va merge sa dai admin pana la 8.
  20. Inlocuieste if(adminlevel < 0 || adminlevel > 6) cu if(adminlevel < 0 || adminlevel > 8)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.