rfx Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Vreau si eu o comanda de tip ./specme care sa interzica teleportarea si spec-ul adminilor 1-5 la un admin 6
CosminAK47 Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Acum 1 oră, rfx a spus: Vreau si eu o comanda de tip ./specme care sa interzica teleportarea si spec-ul adminilor 1-5 la un admin 6 o ai prin gm-urile bigzone YouTube : Click Discord : CosminAK47#8524
Depressive_ Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 CMD:specme(playerid, params[]) { if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6) return SendClientMessage(playerid, COLOR_ERROR, AdminOnly); if(SpecMePRO[playerid] == 0) { SCM(playerid, COLOR_RED, "Acum nu mai poate da minenni /goto/pm/spec etc pe tine!."); SpecMePRO[playerid] = 1; } else { SpecMePRO[playerid] = 0; SCM(playerid, COLOR_RED, "Acum nu mai poate da minenni /goto/pm/spec etc pe tine!."); } return 1; } #define COLOR_ERROR 0xFF0000FF +1 daca te-am ajutat
rfx Posted July 27, 2018 Author Posted July 27, 2018 6 hours ago, Score_ said: CMD:specme(playerid, params[]) { if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6) return SendClientMessage(playerid, COLOR_ERROR, AdminOnly); if(SpecMePRO[playerid] == 0) { SCM(playerid, COLOR_RED, "Acum nu mai poate da minenni /goto/pm/spec etc pe tine!."); SpecMePRO[playerid] = 1; } else { SpecMePRO[playerid] = 0; SCM(playerid, COLOR_RED, "Acum nu mai poate da minenni /goto/pm/spec etc pe tine!."); } return 1; } #define COLOR_ERROR 0xFF0000FF +1 daca te-am ajutat Si cum pot sa o bag si in cmd:goto, cmd:gethere, cmd:spec ?
ionutdrg45 Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 19 minutes ago, rfx said: Si cum pot sa o bag si in cmd:goto, cmd:gethere, cmd:spec ? if(SpecMePRO[id]==1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nu poti folosi aceasta comanda pe acest player");
rfx Posted July 27, 2018 Author Posted July 27, 2018 34 minutes ago, Ionut_WS said: if(SpecMePRO[id]==1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nu poti folosi aceasta comanda pe acest player"); La id nu trb playerid? Am comanda dar gen nu merge sa o dezactivez ...
Depressive_ Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Acum 5 ore, rfx a spus: La id nu trb playerid? Am comanda dar gen nu merge sa o dezactivez ... Frt,nu o sa primesti mura-n gura,descarca gm-uri de pe net,vezi ce si cum că nu sta nimeni 24/7 pt tine sa iti faca anumite comenzi.Nu o lua in nume de rau,tu trebuie sa exersezi cat mai mult,exersand=inveti
rfx Posted July 28, 2018 Author Posted July 28, 2018 23 hours ago, Score_ said: Frt,nu o sa primesti mura-n gura,descarca gm-uri de pe net,vezi ce si cum că nu sta nimeni 24/7 pt tine sa iti faca anumite comenzi.Nu o lua in nume de rau,tu trebuie sa exersezi cat mai mult,exersand=inveti Am rezolvat oricum.
Recommended Posts