Jump to content

DreamGame.RPG


Recommended Posts

Buna ziua, azi vreau sa promovez serverul DreamGame RPG, aici pe acest site dedicat SA:MP Romania!

 

O mica descriere:
Comunitatea se bazeaza foarte mult pe munca in echipa, ajutarea noilor jucatori si seriozitatea deplina.
Comunitatea va ofera posibilitatea de a juca Role Play alaturi de prietenii tai, te poti alatura unei factiuni din cele 25 de factiuni, te poti juca alaturi de prietenii tai in arena DG-BattleArena, te poti bucura de sistemul de Dead by Daylight "Un admin de level 5+ poate organiza un event in Dead by Daylight",  pune pariu cu prietenii tai ca esti mai bun ca ei si invitai la cursele de masini si aventureaza-te cu ei in Race Arena, nu ezita sa iti achizitionezi un cont VIP din Shop, dar il poti castiga si din evenimentele creeate de ownerii comunitatii. Te poti bucura de Gradul de YouTuber, avand acces la unele comenzi speciale dar si la unele comenzi de Helper. Daca te simti singur si vrei un animal de companie"Papagal" il poti achizitiona dintr-un business de tip Clothes de pe server prin comanda /accs, iar prin aceasta comanda ai mai multe optiuni de cumparare, "Laser, Palari speciale, Obiecte" si multe altele. 

La noi pe server te poti bucura de sistemul de sarpe "snake" jucand singur sau impreuna cu prietenii tai" Doar daca detii cont VIP", poti face o camera de joc cu 5 playeri, iar prietenii tai pot intra sa joace alaturi de tine, trebuie doar sa folosesti /snake si poti utiliza comenzile, sistemul este unic pe serverele din Romania.

Avem si un sistem de I-Phone mai special, pentru userii VIP, comanda pentru a intra in meniu este /ios, iar pentru a intra in meniu va trebui sa apasati tasta "Y", pentru a muta prin meniu se folosesc tastele "Numpad 4 si Numpad 6", iar pentru a iesi din meniu se foloseste tasta "N".

Pe server avem si 3 sisteme de Rob, unul este cel Defaul care se poate gasi pe majoritate serverelor, avem un sistem de Robber in echipa de 2-a persoane si unul in echipa de 3 persoane.
Pentru a-ti arata marea iubire fata de iubita/iubitul tau si joaca si ei samp, pe DreamGame o poti face, casatorindu-te cu el/ea.

Haide si tu, cheama-ti prietenii si alaturati-va comunitatii DreamGame, bucurati-va de sistemele care sunt pe server.

Serverul detine un sistem foarte bine organizat de scripter si nu va permite Adminilor, Helperilor sau Liderilor/Co-liderilor sa abuzeze de functie, in cazul unui abuz de catre un rang numit mai sus va primi remove si va fi anuntat pe chat-ul global al serverului ceea ce a facut de si-a pierdut functia.
A fost adaugat si un anti-cheat foarte bun pentru hackerii din zilele noastre, nu depisteaza  100% toate hack-urile dar ii va avertiza pe admini in caz daca un player foloseste un hack anume.

Iar Hack-urile depistate vor primi Kick si la urmatoarea abatere Ban pentru 30 zile.

 

Infomatii despre site/panel si forum.
Site-ul este gata.
Panel - Este gata si poate fi folosit de fiecare utilizator inca este in upgrade si panel-ul dar puteti face mai multe chestii de pe el.
Forum - Este gata, insa nu este complet utilat cu tot ce trebuie, regulamente si alte cele.

Daca se ofera cineva sa ne ajute si sa fim o echipa de succes, poate intra pe serverul nostru si sa ne bucuram impreuna de toate momentele petrecute alaturi unul de celalat.

Pe server se pot gasi foarte multe sisteme frumoase, va asteptam cu drag.

Motto DreamGame : O echipa potrivita poate sa faca diferenta dintre esec si succes, daca aceasta echipa este formata din oameni care au o filozofie a vietii asemanatoare, aspiratii similare, astfel incat ei sa lucreze bine in echipa.

Va multumesc anticipat Scripterul DreamGame.ro!

 

IP : 178.156.230.132:7777

DNS : RPG.DreamGame.ro

Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.ezgif-2-3a38433e2465.gif.9283810e304f5e405309769455e5e14b.gif

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.