Arabu Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Salut , am si eu o problema cu samp-ul , cand apas tasta f7 sa imi dispara chat-ul , ei bine chat-ul dispare , daca mai apas odata normal trebuia sa dispara si mini-mapu si hudu, dar nu dispare , apoi iar daca apasam trabuie sa apara chat-ul etc.. dar nu apare pana cand nu scrie cineva ceva in chat... Cum as putea rezolva problema , stie cineva ca atunci cand apas f7 sa dispara chat-ul , daca apas iar sa-mi dispara si minimap, hud etc.. cum e normal ?? YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Respectă și vei fi respectat !
wNekiRo Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 press ESC -> options -> dysplay setup verifica daca e hud mode ON
Arabu Posted July 9, 2018 Author Posted July 9, 2018 Acum 3 minute, Exodus_xD a spus: Inca ceva,ai moduri? Da am moduri , dar faza e ca pana acm mi-a mers cu modurile , dintr-o data a inceput sa nu mai mearga... YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Respectă și vei fi respectat !
Arabu Posted July 9, 2018 Author Posted July 9, 2018 Acum 6 minute, Exodus_xD a spus: Ai incercat sa spamezi F7 ? Da am incercat , degeaba... YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Respectă și vei fi respectat !
wNekiRo Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Sincer nu stiu ce-as putea sa-ti mai zic,am avut si eu probleme de genu' si am rezolvat dar nu mai stiu rezolvarea,daca gasesc revin cu un reply sau PM,salut!
andy47 Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Sa-ti zic cum e la mine. Apas F7 imi dispare chat-ul apoi trebuie sa scriu ceva in chat ca sa-mi apara inapoi, pot spama F7 non-stop ca nu apare , iar in legatura cu celelalte trebuie sa le scoti de la setari. OPTIONS -> DISPLAY OPTIONS sau cum scrie acolo. Succes!
Arabu Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 Puteti da t/c am rezolvat problema ! YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Respectă și vei fi respectat !
Recommended Posts