Umbra Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 ok am un obiect (text vip) pe masina si vreau sa-l editez, doar ca nu stiu cum sa o fac deoarece acesta este atasat pe masina. cum as putea proceda? am vazut la ksenon si na
0 ionutdrg45 Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 (edited) 2 hours ago, Umbra said: ok am un obiect (text vip) pe masina si vreau sa-l editez, doar ca nu stiu cum sa o fac deoarece acesta este atasat pe masina. cum as putea proceda? am vazut la ksenon si na te folosesti de functia OnPlayerEditAttachedObject, le incurcasem, nu m-am gandit bine Edited June 23, 2018 by Ionut_WS
0 Arabu Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 (edited) La 23.06.2018 la 7:49, Umbra a spus: ok am un obiect (text vip) pe masina si vreau sa-l editez, doar ca nu stiu cum sa o fac deoarece acesta este atasat pe masina. cum as putea proceda? am vazut la ksenon si na Te folosesti de aceasta functie cred http://wiki.sa-mp.com/wiki/EditAttachedObject Edited June 27, 2018 by Marlboro YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Respectă și vei fi respectat !
0 Umbra Posted June 23, 2018 Author Posted June 23, 2018 Functia aia din cate stiam se foloseste la obiectele atasate pe player
Question
Umbra
ok am un obiect (text vip) pe masina si vreau sa-l editez, doar ca nu stiu cum sa o fac deoarece acesta este atasat pe masina. cum as putea proceda? am vazut la ksenon si na
5 answers to this question
Recommended Posts