.maSTER Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Salut, cum creez factiunea LVPD si SFPD sa fie si in GPS?
0 AlexxAdv Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Daca nu stii sa adaugi o factiune in /gps, zic sa nu te mai chinui sa si faci o factiune ca nici 1% nu vei face din ea.
0 .maSTER Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 Acum 25 minute, AlexxAdv a spus: Daca nu stii sa adaugi o factiune in /gps, zic sa nu te mai chinui sa si faci o factiune ca nici 1% nu vei face din ea. Stiu sa o adaug dar nu stiu s-o creez. =)))))) Te platesc cu random steam key daca mi le faci tu.
0 .maSTER Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 Acum 15 minute, AlexxAdv a spus: Nu doresc nimic, ce gm folosesti? Burned. Daca m-ai putea ajuta cu TW si la alta problema... e urgent..
0 valivaly96 Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 (edited) Acum 8 minute, .maSTER a spus: Burned. Daca m-ai putea ajuta cu TW si la alta problema... e urgent.. Ai aici tutorialul e posibil la unele comezi ale factiunii sa primesti erori cu out of bound pt array uri deoarece a mai omis si edison cate ceva. Banuiesc ca iti poti da seama din consolo despre ce array este vorba si sa il maresti. Bafta PS: am pus videoul acesta pt ca in cuvinte e greu de explicat Edited June 5, 2018 by valivaly96
0 .maSTER Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 (edited) Acum 2 minute, valivaly96 a spus: Ai aici tutorialul e posibil la unele comezi ale factiunii sa primesti erori cu out of bound pt array uri deoarece a mai omis si edison cate ceva. Banuiesc ca iti poti da seama din consolo despre ce array este vorba si sa il maresti. Bafta PS: am pus videoul acesta pt ca in cuvinte e greu de explicat Am incercat dar nu imi iese, ma poti ajuta cu TW/Supremo ? Iti dau 1 key random Steam. PS: Ma poti ajuta sa rezolv atunci macar comanda /cuff? Edited June 5, 2018 by .maSTER
0 valivaly96 Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Acum 1 minut, .maSTER a spus: Am incercat dar nu imi iese, ma poti ajuta cu TW/Supremo ? Iti dau 1 key random Steam. Nu am timpul necesar, explica edisont totul in acel tutorial. Irmateste cu atentie. Daca faci totul cum e tutorial primesti maxim 2-3 out of bound in unele cazuri
0 .maSTER Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 Acum 1 minut, valivaly96 a spus: Nu am timpul necesar, explica edisont totul in acel tutorial. Irmateste cu atentie. Daca faci totul cum e tutorial primesti maxim 2-3 out of bound in unele cazuri Atunci ajuta-ma te rog la cuff..
Question
.maSTER
Salut, cum creez factiunea LVPD si SFPD sa fie si in GPS?
8 answers to this question
Recommended Posts