Sniper88 Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 array must be indexed ( variable "pCar") De la ce ar putea fii aceasta eroare si cum s-o rezolv? Am adaugat sistem de roll si primesc asta!!Vreau sa precizez ca am setat si premii cu masini : cars..
0 valivaly96 Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Acum 18 minute, Sniper88 a spus: array must be indexed ( variable "pCar") De la ce ar putea fii aceasta eroare si cum s-o rezolv? Am adaugat sistem de roll si primesc asta!!Vreau sa precizez ca am setat si premii cu masini : cars.. arata cum e definita pCar.Ori trebuie PlayerInfo[playerid][pCar] ori pCar[playerid] 1
0 Sniper88 Posted April 18, 2018 Author Posted April 18, 2018 Pai nu o am definita.Trebuie s-o definesc asa?Si o sa mearga?
0 Sniper88 Posted April 18, 2018 Author Posted April 18, 2018 Acum 22 minute, valivaly96 a spus: arata cum e definita pCar.Ori trebuie PlayerInfo[playerid][pCar] ori pCar[playerid] Unde vad cum e definita?
0 Sniper88 Posted April 18, 2018 Author Posted April 18, 2018 Acum 4 minute, custura a spus: De acolo de unde ai luat sistemul Pai cum rezolv eroarea pana la urma?Trebuie adaugata variabila pCar?Ca nu o am...am doar ceva gen : pCar [MAX_PLAYERS] atat..e
0 Mister Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 arata tot codul, o poza eventual daca nu pe pastebin. postezi cateva linii inainte de linia eroare si cateva dupa sa stim despre ce e vorba __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
0 valivaly96 Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 (edited) Acum 2 ore, Sniper88 a spus: Pai cum rezolv eroarea pana la urma?Trebuie adaugata variabila pCar?Ca nu o am...am doar ceva gen : pCar [MAX_PLAYERS] atat..e bun, pe randul cu eroarea in loc de pCar pui pCar[playerid] sau pCar[ i](fara acel space din fata de la "i").Cel mai indicat arata codul ca sa ne dam sena exact(dupa cum a spus si mister) Edited April 18, 2018 by valivaly96
0 Sniper88 Posted April 19, 2018 Author Posted April 19, 2018 Acum 22 ore, Mister a spus: arata tot codul, o poza eventual daca nu pe pastebin. postezi cateva linii inainte de linia eroare si cateva dupa sa stim despre ce e vorba https://pastebin.com/sbq1esGC
0 Mister Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 am zis sa postezi cateva linii de cod nu tot gmul, linia eroare nu ai specificato deci nu avem de unde sa stim unde e problema. Cauta in gm enum pinfo ar trebui sa fie exact asa si acolo sa fie variabilele playerilor, daca zici ca nu este pCar in acea enumarite atunci adauga tu, pCar[10], __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Question
Sniper88
array must be indexed ( variable "pCar")
De la ce ar putea fii aceasta eroare si cum s-o rezolv?
Am adaugat sistem de roll si primesc asta!!Vreau sa precizez ca am setat si premii cu masini : cars..
9 answers to this question
Recommended Posts