Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted

salut !  A-si vrea si eu sa adug niste factiuni in orasul lv , si nu stiu cum s-o fac . Ma poatea ajuta cineva cu tabelele factiunilor din orasul LV ?

Posted

Foloseste-te de o factiune si incearca sa adaugi inlocuind... cu ce are acea factiune cu ce ai vrea tu

Posted

Te pot ajuta eu, discordul meu RusKo.#6897

Sper ca nu folosesti GameMode BigZone

Beauty is in the eye of the beholder

Posted (edited)
Acum 2 ore, boneluskhov11 a spus:

salut !  A-si vrea si eu sa adug niste factiuni in orasul lv , si nu stiu cum s-o fac . Ma poatea ajuta cineva cu tabelele factiunilor din orasul LV ?

ai la edison pe canal tutoariale pt gm burned si bigzone. e greu de explicat in scris de aceea iti recomand videoul lui

Edited by valivaly96
Posted
Acum 22 ore, RusKo a spus:

Te pot ajuta eu, discordul meu RusKo.#6897

Sper ca nu folosesti GameMode BigZone

salut! Nu folosesc bigzone , folosesc burned , imi poti lasa tu facebook-ul sau altceva ? nu folosesc discord

Posted
Acum 22 ore, valivaly96 a spus:

ai la edison pe canal tutoariale pt gm burned si bigzone. e greu de explicat in scris de aceea iti recomand videoul lui

stiu , dar mi se pare cam complicat , eu fiind incepator .

Posted
1 oră în urmă, boneluskhov11 a spus:

salut! Nu folosesc bigzone , folosesc burned , imi poti lasa tu facebook-ul sau altceva ? nu folosesc discord

Facebook nu as vrea sa l dau la oricine, daca vrei sa te ajut fa ti discord si contacteaza ma acolo, e usor pe GM Burned.

Beauty is in the eye of the beholder

Posted
Acum 13 ore, boneluskhov11 a spus:

stiu , dar mi se pare cam complicat , eu fiind incepator .

Dar daca  iti baga altcnv factiunile astea noi in lv nu o sa inceti nimic