Angelin. Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Salut, Caut mapper pentru serverul meu de stunt, fiecare mapa va fi platita. Zonele de SPAWN precum LS/LV/SF - 0.25e mapa trebuie sa fie cat mai atractiva dar sa nu faca lag. MAPE pentru DeathMatch precum SDM/DE/Minigun - 0.50e mapa trebuie sa fie cat mai atractiva dar sa nu faca lag. Zonele de STUNT precum AA/SFAIR/LSAIR, etc. - 1e mapa trebuie sa fie cat mai atractiva dar sa nu faca lag.( am nevoie de foarte multe mape ). Multumesc!
Mister Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Sunt foarte multe mape de stunt sau le poti lua din gmuri de stunt direct, nu ma Intelege gresit dar nu prea merita sa platesti pe ceva ce gasesti deja doar ca mai diferit __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Angelin. Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 14 minutes ago, Mister said: Sunt foarte multe mape de stunt sau le poti lua din gmuri de stunt direct, nu ma Intelege gresit dar nu prea merita sa platesti pe ceva ce gasesti deja doar ca mai diferit Sunt, dar nu corespund cu ceea ce vreau eu.
CatalinS Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Salut, iti pot face eu. Am experienta de aproximativ 2-3 ani in materie de mape, am lucrat in trecut si pentru stunt. Ba chiar, am avut mape si pe RSS. Add me discord pentru a vorbii mai multe: Catalin#8175
Recommended Posts