Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted

Salut,

Caut mapper pentru serverul meu de stunt, fiecare mapa va fi platita.

• Zonele de SPAWN precum LS/LV/SF - 0.25e mapa trebuie sa fie cat mai atractiva dar sa nu faca lag.
  • MAPE pentru DeathMatch precum SDM/DE/Minigun - 0.50e mapa trebuie sa fie cat mai atractiva dar sa nu faca lag.
  • Zonele de STUNT precum  AA/SFAIR/LSAIR, etc. - 1e mapa trebuie sa fie cat mai atractiva dar sa nu faca lag.( am nevoie de foarte multe mape ).

Multumesc!

Posted

Sunt foarte multe mape de stunt sau le poti lua din gmuri de stunt direct, nu ma Intelege gresit dar nu prea merita sa platesti pe ceva ce gasesti deja doar ca mai diferit

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
Posted
14 minutes ago, Mister said:

Sunt foarte multe mape de stunt sau le poti lua din gmuri de stunt direct, nu ma Intelege gresit dar nu prea merita sa platesti pe ceva ce gasesti deja doar ca mai diferit

Sunt, dar nu corespund cu ceea ce vreau eu.

Posted

Salut, iti pot face eu. Am experienta de aproximativ 2-3 ani in materie de mape, am lucrat in trecut si pentru stunt. Ba chiar, am avut mape si pe RSS.

Add me discord pentru a vorbii mai multe: Catalin#8175