SilviuZLD Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Salut! Am o intrebare, cum pun panelul burned pe un host? Am conectat acolo baza de date dar imi apare un site blank, complet alb. Ce fac?
0 valivaly96 Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Acum 2 ore, SilviuZLD a spus: Salut! Am o intrebare, cum pun panelul burned pe un host? Am conectat acolo baza de date dar imi apare un site blank, complet alb. Ce fac? daca nu ma insel trebuie sa fie pus intr un subfolder numit panel
0 SilviuZLD Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 Acum 38 minute, valivaly96 a spus: daca nu ma insel trebuie sa fie pus intr un subfolder numit panel Dupa ce il pun intr-un folder numit panel, fac modificarea asta in app.php nu? 'site_name' => 'XXXXXXXXXX', 'url' => 'XXXXXXXXX/panel', 'url_forum' => 'XXXXXXXXXX',
0 ASGOOD Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Trebuie sa conectezi si baza de date la el asgood.ro
0 SilviuZLD Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 La 30.03.2018 la 21:58, ASGOOD a spus: Trebuie sa conectezi si baza de date la el am conectat-o lol, am scris si mai sus
0 ReMoLiNo Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Problema asta o am si eu, scuze ca dau un bump la topic, cum ai rezolvat?
Question
SilviuZLD
Salut! Am o intrebare, cum pun panelul burned pe un host? Am conectat acolo baza de date dar imi apare un site blank, complet alb. Ce fac?
6 answers to this question
Recommended Posts