Jump to content

ReMoLiNo

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

ReMoLiNo's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. ReMoLiNo

    Panel BazA?

    Cu problema asta ma confrunt si eu, din cate stiu trebuie sa intri in cPanel la "Remote MySQL" si sa iei ip-ul care trebuie sa apara la 'localhost' si sa il adaugi la Remote MySQL din CPanel-ul respsectiv ca sa ii dai acces la baza.
  2. ReMoLiNo

    Casele

    Hmm, incearca sa stergi toate casele inafara de 1, si creaza din nou si nu are cum sa nu iti mearga.
  3. Problema asta o am si eu, scuze ca dau un bump la topic, cum ai rezolvat?
  4. ReMoLiNo

    Bonus .

    Salut, pune-ti mintea la contributie, daca ceri comenzi/sisteme pe forumuri nu vei invatat nici-o data sa scriptezi. Cat de greu poate fii?.
  5. ReMoLiNo

    Casele

    Salut, poti pune cu cateva un virtual wolrd in plus. Gen casa 1 - virtual world 1, casa 2 - virtual world 2. sau probabil ai sters o casa dintre ele, cum ar fii id 5, si automat script-ul se ia dupa ultima casa ii verifica virtual-world-ul si ii adauga + 1. Sterge casele si creeaza-le din nou.
  6. loose indentation = ai dat un space(doua,trei) in plus. Nu stiu de ce te-ai complicat sa o faci asa, erau mai multe metode, in care puteai economisi si linii. Mai bine pune o poza,sa vedem si numarul liniilor, sa te putem ajuta mai usor.
  7. Salut, daca te referi la comanda cauta in gamemode " CMD:buylicenses " si sterge comanda, iar daca te referi la acel pickup alb, cauta CreateDynamicPickup si vezi care coincide cu coordonatele acelea.
  8. Salut, zilele trecute mi-am achizitionat un domeniu si un webhost, am urcat panel-ul pe host totul frumos, dar cand incarca pagina imi da pagina alba sa fie de la configuratie?Ma poate ajuta si pe mine cineva la configuratie? Va rog frumos sa-mi raspundeti la intrebare, multumesc anticipat! DB::$db['mysql'] = [ 'host' => 'Ce ip trebuie aici?(mai explicit)', 'username' => ' aici stiu', 'password' => 'aici stiu ', 'dbname' => ' 'aici stiu ];
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.