PieceRO3 Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Salut! Este vorba despre comunitatea nqgaming(nu este reclama). Cred ca multa lume a auzit despre aceasta comunitate. Caut un scripter serios, care are mult timp disponibil si care nu este "fitos". Puteti sa lasati un reply iar eu am sa ma interesez de fiecare in parte si dupa o sa va contactez prin "PM".
ValyYouTube Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 14 minutes ago, PieceRO3 said: Salut! Este vorba despre comunitatea nqgaming(nu este reclama). Cred ca multa lume a auzit despre aceasta comunitate. Caut un scripter serios, care are mult timp disponibil si care nu este "fitos". Puteti sa lasati un reply iar eu am sa ma interesez de fiecare in parte si dupa o sa va contactez prin "PM". Daca vrei te pot ajuta sa repari buguri si de astea dar sa fac systeme nu prea am timp nu imi trebuie nici un leu
Dennis12. Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Salut ! Contra-cost ma pot oferi eu, dupa cum si tu ai precizat te vei interesa de fiecare in parte, daca esti interesat astept un PM si discutam acolo mult mai multe.
MihaiADV Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Acum 18 ore, Dennis12. a spus: Salut ! Contra-cost ma pot oferi eu, dupa cum si tu ai precizat te vei interesa de fiecare in parte, daca esti interesat astept un PM si discutam acolo mult mai multe. Recomand , scripterNr1 <3 <3 Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
Extremys Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Iti las in PM adresa de facebook, dami mesaj pentru a vorbi.
Recommended Posts