Andr3yutzu Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Info :Am facut acest tutorial de oarece am vazut ca uni sunt la inceput si nu stiu ce inseamna unde se baga un FS , GM etc... si cam 20% depe forum au avut probleme cu astaServer Sa:MpPoti descarca de aicea : http://sa-mp.ro/index.php?pagina=descarcaFillterscriptsPrescurtare : FSLa ce foloseste : Pai te ajuta sa numai ocupi atat de mult spatiu in GM cu prostii precum mape ,control masina etc...GameModePrescurtare : GMTraducere : Modul joculuiLa ce foloseste: In acest fisier se baga modul jocului ... tot ce gasesti in joc , contine in GMScriptFilesCe se pot pune in el : Se pun casele ,bizurile , masini ,useri (inregistrati)PawnoLa ce se foloseste: Poti sa editezi FS (FillterScripts) , GM (GameMode) . Atentie ! Puteti sa bagati in fisierele FilltersScripts si GameMode ... fisiere .amx si .pwn dar .amx nu le puteti modifica cu Pawno doar fisierele .pwn ! Nu incercati sa editati .amx ... nu merge va da eroare si se sterge. Acest "Pawno" se bazeaza pe include ... aceste include te ajuta sa faci serverul mai frumos " pe romaneste " pentru cei care iau GM / Fs depe net si il editeaza ... si cand ii da erori cu include cum ar fi : MidoStream,Dini,Dutils etc... le puteti loa depe Google ... dati search !Download : Il iei din folderu serverului din fisierul Pawno !Server.cfgVa voi pune aicea un server.cfg in care veti intelege totul:echo Executing Server Config...lanmode 1rcon_password [parola de la RCON]maxplayers [sloturile / cati playeri vrei maxim pe srv ( daca intra) ]port 7777 [Portu de preferat 7777]hostname [numele serverului]gamemode0 [GM din folderul GameModer (scrii numele) ]1filterscripts [Pui numele FS aicea]announce 0query 1weburl [linku site-ului tau] onfoot_rate 40incar_rate 40weapon_rate 40stream_distance 300.0stream_rate 1000maxnpc 0Si cam atata daca mai aveti nelamuriri postati pe forumP.S : Am facut acest tutorial deoarece uni nu stiu cei ala FS , GM , ScripterFiles , Pawno etc.... sa nu incepeti : prea simplu etc ... pe alti poate ii ajuta si scuzati ortografie nu prea scriu bine ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ursachi Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 frumos dar dc dublu post? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr3yutzu Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 frumos dar dc dublu post?nu`s nici eu am dat din greseala pe ceva si nu pot sterge topicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeKeRm@N Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Folositor pt incepatori, bravo dar mai vreau si alte tutoriale mai de roleplay ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr3yutzu Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 Folositor pt incepatori, bravo dar mai vreau si alte tutoriale mai de roleplay )Eu nu`s sa explic ci doar sa fac si acuma lucrez la un parc de distractii in care poti sa te dai in finecare intrun anumit timp Pe bani ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeKeRm@N Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Eu nu`s sa explic ci doar sa fac si acuma lucrez la un parc de distractii in care poti sa te dai in finecare intrun anumit timp Pe bani Aha bn bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr3 Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Nu e cine stie ce greu in asa ceva , eu nu am avut niciodata probleme cu asta nici macar la inceput . Apropo te rog sa nu te mai grabesti ci sa scrii incet si corect, daca nu poti altfel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IstuntmanI Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Nu e cine stie ce greu in asa ceva , eu nu am avut niciodata probleme cu asta nici macar la inceput .Folositor pt incepatori, bravo dar mai vreau si alte tutoriale mai de roleplay )Fa-ti singur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Info :Am facut acest tutorial de oarece am vazut ca uni sunt la inceput si nu stiu ce inseamna unde se baga un FS , GM etc... si cam 20% depe forum au avut probleme cu astaServer Sa:MpPoti descarca de aicea : http://sa-mp.ro/index.php?pagina=descarcaFillterscriptsPrescurtare : FSLa ce foloseste : Pai te ajuta sa numai ocupi atat de mult spatiu in GM cu prostii precum mape ,control masina etc...GameModePrescurtare : GMTraducere : Modul joculuiLa ce foloseste: In acest fisier se baga modul jocului ... tot ce gasesti in joc , contine in GMScriptFilesCe se pot pune in el : Se pun casele ,bizurile , masini ,useri (inregistrati)PawnoLa ce se foloseste: Poti sa editezi FS (FillterScripts) , GM (GameMode) . Atentie ! Puteti sa bagati in fisierele FilltersScripts si GameMode ... fisiere .amx si .pwn dar .amx nu le puteti modifica cu Pawno doar fisierele .pwn ! Nu incercati sa editati .amx ... nu merge va da eroare si se sterge. Acest "Pawno" se bazeaza pe include ... aceste include te ajuta sa faci serverul mai frumos " pe romaneste " pentru cei care iau GM / Fs depe net si il editeaza ... si cand ii da erori cu include cum ar fi : MidoStream,Dini,Dutils etc... le puteti loa depe Google ... dati search !Download : Il iei din folderu serverului din fisierul Pawno !Server.cfgVa voi pune aicea un server.cfg in care veti intelege totul:echo Executing Server Config...lanmode 1rcon_password [parola de la RCON]maxplayers [sloturile / cati playeri vrei maxim pe srv ( daca intra) ]port 7777 [Portu de preferat 7777]hostname [numele serverului]gamemode0 [GM din folderul GameModer (scrii numele) ]1filterscripts [Pui numele FS aicea]announce 0query 1weburl [linku site-ului tau] onfoot_rate 40incar_rate 40weapon_rate 40stream_distance 300.0stream_rate 1000maxnpc 0Si cam atata daca mai aveti nelamuriri postati pe forumP.S : Am facut acest tutorial deoarece uni nu stiu cei ala FS , GM , ScripterFiles , Pawno etc.... sa nu incepeti : prea simplu etc ... pe alti poate ii ajuta si scuzati ortografie nu prea scriu bine )Sigur nu ai uitat cv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeKeRm@N Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Sigur nu ai uitat cvce sa Sigur nu ai uitat cvce sa uite?? eu cred ca sunt toate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaun Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 nus toate nu o pus la maxnpc ce e aia nici la announce >.> Quote CHECK MY CHANNEL!http://www.youtube.com/user/amysoica Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampir_MD Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Foarte bun tutorial pentru incepatori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaun Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 apai frate faci ceva fal pana la capat uitate la zh3r0 munceste la un script ar sta si un an la el numa sa fie calumea asta a aruncat niste cuvinte aiurea (unele is bune) dar i era lene sa mai explice >.>oricum 7/10 pt tutorial Quote CHECK MY CHANNEL!http://www.youtube.com/user/amysoica Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruben88 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Foarte bun 5/5 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr3yutzu Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 apai frate faci ceva fal pana la capat uitate la zh3r0 munceste la un script ar sta si un an la el numa sa fie calumea asta a aruncat niste cuvinte aiurea (unele is bune) dar i era lene sa mai explice >.>oricum 7/10 pt tutorialBha opsedatule X( Tu crezi ca daca in fiecare topic vorbesti despre Zh3r0 o sa te ia in considerare eu din cate am vazut nu credca Zh3r0 este impresionat de tine ... ba din contra credca este , nu nervos ci ... nu gasesc cuvantu ... uni isi dau seama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaun Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 ce ma intere pe mn ce parere are zh3r0 despre mn?am dat un exempluDAPAI CIKA O EXPLICAT TOT .. stie cei ala gm da nu stie cei ala announce....si nu cred ca e nervos Quote CHECK MY CHANNEL!http://www.youtube.com/user/amysoica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr3yutzu Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 Am zis ca nu stiu cei ala announce ?) LoL se vede ca esti mai copilaros decat mine si eu am 12 ani :shocked: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaun Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 yo am 14nu stii ce inseamnaca daca stiai scriai ceva in [ ] dar nuuuu tu ai ocolit...si astia:BV BV BV !!!!! 10/5 Quote CHECK MY CHANNEL!http://www.youtube.com/user/amysoica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr3yutzu Posted April 6, 2011 Author Report Share Posted April 6, 2011 Nu-i vina mea ca sunt "NABI" si de cand acest topic a devenit subiec de discutie ? Hai gata ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 http://gamemodsamp.ucoz.com/forum/8-16-1 e luat de aici Quote LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr3yutzu Posted May 21, 2011 Author Report Share Posted May 21, 2011 Adica invers .. dar credeti ce vreti ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts