AlexIdk Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Deci nu stiu cum sa pun simbolurile, ma refer la gen : %s %d, vreau sa scriu sa se puna pe /a gen AlexIdk sta pe ID: %s (ceva gen) si se vede "AlexIdk sta pe ID: (null) HELP
0 StrikerM Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Acum 27 minute, AlexIdk a spus: Care este simbolul ma refer Pentru numere simbolul este: %d Pentru texte sau nume de genul "Test" sau "Gheorge" simbolul este: %s 1 Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
0 AlexIdk Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 Acum 9 minute, StR_Marian a spus: Pentru numere simbolul este: %d Pentru texte sau nume de genul "Test" sau "Gheorge" simbolul este: %s Ma refer la simbolul pentru playerid
0 StrikerM Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 (edited) Acum 5 minute, AlexIdk a spus: Ma refer la simbolul pentru playerid Pentru numere simbolul este: %d playerid = Numar Edited February 25, 2018 by StR_Marian 1 Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
0 AlexIdk Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 Acum 4 minute, StR_Marian a spus: Pentru numere simbolul este: %d playerid = Numar Mersi!
0 StrikerM Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Acum 2 minute, AlexIdk a spus: Mersi! Nu ai pentru ce Un +1 rep daca se poate Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
0 AlexIdk Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 Acum 4 minute, StR_Marian a spus: Nu ai pentru ce Un +1 rep daca se poate Nuj cum sa dau +1, am gasit alta eroare: Deci cand intru pe joc si scriu /desync <id> (asa am pus comanda) imi da crash.. ce nu am pus bine? ,
0 AlexIdk Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 Acum 10 minute, StR_Marian a spus: Nu ai pentru ce Un +1 rep daca se poate Cred ca am rezolvat.
Question
AlexIdk
Deci nu stiu cum sa pun simbolurile, ma refer la gen : %s %d, vreau sa scriu sa se puna pe /a gen AlexIdk sta pe ID: %s (ceva gen) si se vede "AlexIdk sta pe ID: (null)
HELP
8 answers to this question
Recommended Posts