Jump to content

RS-Society


razvanduciuc

Recommended Posts

RS-Society

Buna ziua, azi vreau sa promovez serverul meu de SA:MP aici pe acest site dedicat SA:MP Romania!

 

O mica descriere:
Comunitatea se bazeaza foarte mult pe munca in echipa, ajutarea noilor jucatori si seriozitatea deplina.
Comunitatea va ofera posibilitatea de a juca Role Play alaturi de prietenii tai, te poti alatura unei factiuni din cele 25 de factiuni, te poti juca alaturi de prietenii tai in arena RS-BattleArena, te poti bucura de sistemul de Dead by Daylight "Un admin de level 5+ poate organiza un event in Dead by Daylight",  pune pariu cu prietenii tai ca esti mai bun ca ei la cursele de masini si aventureaza-te cu ei in Race Arena, nu ezita sa iti achizitionezi un cont VIP din Shop-ul special RS-Society prin comanda /rsshop, dar il poti castiga si din evenimentele creeate de ownerii comunitatii. Te poti bucura de Gradul de YouTuber, avand acces la unele comenzi speciale dar si la unele comenzi de Helper.
Pentru a-ti arata marea iubire fata de iubita/iubitul tau si joaca si ei samp, pe RS-Society o poti face, casatorindu-te cu el/ea.

Haide si tu, cheama-ti prietenii si alaturati-va comunitatii RS-Society, bucurati-va de sistemele care sunt pe server.
In curand serverul va fi cu un mic update, un update destul de frumos.

Se va adauga un sistem de Left 4 Dead, o echipa formata din 8 playeri care va trebui sa strabata toate cele 3 orase ajungand intr-un final sa fie salvati de un elicopter. In orasul Los Santos va fi 5 puncte de seat pentru cei 8 playeri, in orasul Las Venturas va fi 8 puncte de seat si in San Fierro 4 puncte de seat. Dar cand veti trece sa ajungeti prin acele puncte de seat, veti fi intampinati de zombie "ceilalti playeri intrati in arena", zombii vor avea in mana o lopata si va va ucide daca nu ii veti omora, dar un zombie are viata 500 Heal si un Supravietuitor va avea viata 100 Heal, pentru a fi salvati va trebui sa lucrati in echipa, sa fiti uniti si prompti in ceea ce faceti. Supravietuitorii vor avea in mana armele urmatoare: M4, Deagle, Katana, Spray, Shot Gun si Sniper. Fiecare supravietuitor va avea un skin specific jocului Left 4 Dead si Left 4 Dead 2. <- Mai multe informatii de sistemul Left 4 dead nu va pot da, pentru ca sistemul nu este inca gata. "Acest sistem va fi facut ca un eveniment, eveniment creeat de un owner al comunitatii. Pana se va testa absolut tot, apoi se va creea o arena speciala pentru a intra fiecare separat in arena si alegandu-si ceea ce vor sa fie (Supravietuitor sau Zombie). 

Serverul detine un sistem foarte bine organizat de scripter si nu va permite Adminilor, Helperilor sau Liderilor/Co-liderilor sa abuzeze de functie, in cazul unui abuz de catre un rang numit mai sus va primi remove si va fi anuntat pe chat-ul global al serverului ceea ce a facut de si-a pierdut functia.
A fost adaugat si un anti-cheat foarte bun pentru hackerii din zilele noastre, nu depisteaza  100% toate hack-urile dar ii va avertiza pe admini in caz daca un player foloseste un hack anume.
A fost adaugat un securite limbaj, pentru toti userii RS-Society, prin acest securite limbaj nu va permite unui user sa injure in chat sau pe orice alt mijloc de a comunica, de exemplu: /cw, /w ,/sms,  /vip, /yt, s.a.m.d., in cazul in care un user injura pe unul din chat-uri va primi kick automat de la AdmBot pentru  Limbaj Vulgar si adminii vor primi instiintare de la sistem ce fel de injuratura a folosit si in ce chat a folosit-o.

Infomatii despre site/panel si forum.
Site-ul este gata in proportie de 80%, spun 80% deoarece pe site va fi adaugat si alte grupuri cum ar fi GTA V si PUBG Romania deoarece folosesc aceste jocuri si imi doresc sa fac un mic divertisment pe site si de aceste jocuri. 
SA:MP-ul pe site este pus intr-un index si din acel index ca va trimite pe Panel sau pe Forum.
Panel - Este gata si poate fi folosit de fiecare utilizator inca este in upgrade si panel-ul dar puteti face mai multe chestii de pe el.
Forum - Forumul nu este gata, este in "mentenata" si asteptam ca moderatorul nostru sa isi faca treaba asa cum trebuie, dar avem nevoie si de un designer pentru a face un template frumos, momentan este default de la IPB, in curand speram sa fie gata si forumul nostru pentru a putea fi utilizat.

Daca se ofera cineva sa ne ajute si sa fim o echipa de succes, poate intra pe serverul nostru si sa ne bucuram impreuna de toate momentele petrecute alaturi unul de celalat.
Va asteptam cu drag pe comunitatea You are not allowed to view links. Register or Login to view..

Motto RS-Society : O echipa potrivita poate sa faca diferenta dintre esec si succes, daca aceasta echipa este formata din oameni care au o filozofie a vietii asemanatoare, aspiratii similare, astfel incat ei sa lucreze bine in echipa.

Va multumesc anticipat Fondator RS-Society.ro!

Cine doreste sa vada de cand este deschis serverul RS-Society poate viziona acest link.

 

IP : 93.119.25.151:7777

DNS : rs-society.samp.ro

Edited by razvanduciuc

Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.ezgif-2-3a38433e2465.gif.9283810e304f5e405309769455e5e14b.gif

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.