Jump to content
  • 0

Problema la Baza de date

Question

Posted

Salut am facut in gamemode un sistem de vip care se poate cumpara pe shop am mers in baza de date si am creat si acolo la users se salveaza dau /q si vip-ul ramane dar cand reinstalez baza de date adica cand dau iar import nu se salveaza dc help plz

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
Acum 57 minute, MiritaXD a spus:

Normal ca nu se salvează... trebuie sa ii dai export dupa ce adaugi acel tabel

cum sa dau export?

• 0
Posted
Acum 16 ore, valivaly96 a spus:

e langa butonul de import.

dar nu se exporteaza toata baza de datate doar adminpanel dc? eu vreau tot sa se exporteze

• 0
Posted
Acum 4 ore, Exaton a spus:

si eu am exporat dar dupa nu pot da din nou import ca imi da error

Deoarece dimensiunea fisierului este prea mare.(este o limita de dimensiune). Poti baga manual de la qiery fiecare parte din codul din fisier

• 0
Posted

Faci sisteme si nu ai idee cum sa exportezi o baza de date.

Nu intra in 'adminpanel' ci apasa pe baza de date si apoi dai export fara sa mai intri in arhivele din baza de date.

• 0
Posted (edited)
Acum 17 ore, Kanon a spus:

Faci sisteme si nu ai idee cum sa exportezi o baza de date.

Nu intra in 'adminpanel' ci apasa pe baza de date si apoi dai export fara sa mai intri in arhivele din baza de date.

am aflat cum mersi oricum + sunt incepator si normal ca nu am avut o ideie cum sa exportez

Edited by Exaton