NituIlie Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Are cineva idee daca am un domeniu gratuit pot sa urc un panel pe host?
1 Razvan Eternity Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 23 minutes ago, NituIlie said: Are cineva idee daca am un domeniu gratuit pot sa urc un panel pe host? Poti urca pe webhost un panel chiar daca nu ai domeniu cumparat. 1
1 Razvan Eternity Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 2 minutes ago, NituIlie said: Imi faci te rog un tutorial scurt Nu am webhost, insa poti cauta pe google. Trebuie sa fie minim unul. 1
0 NituIlie Posted February 6, 2018 Author Posted February 6, 2018 cum? poti sa imi faci un tutorial te rog frumos
0 NituIlie Posted February 6, 2018 Author Posted February 6, 2018 Acum 13 minute, RazvaN. a spus: Poti urca pe webhost un pa?nel chiar daca nu ai domeniu cumparat. Imi faci te rog un tutorial scurt
0 Boolean Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 (edited) Panel-ul îl poți urca și pe un domeniu gratuit atât timp cât ai o bază de date la care să se conecteze. Cât despre configurare te invit să dai un search pe google ... Exemplu: . Edited February 14, 2018 by Alecsander
0 ionutdrg45 Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 On 2/6/2018 at 12:56 PM, NituIlie said: Are cineva idee daca am un domeniu gratuit pot sa urc un panel pe host? Daca vrei un webhost gratuit iti recomand (https://ro.000webhost.com/) doar ca vei avea in numele site-ului 000webhost.com, pentru ca este gratuit si in acest fel isi fac si ei reclama. Viteza de incarcare este destul de buna, cpanel usor de utilizat si poti creea 2 baze de date la care poti conecta gamemode-ul daca vrei sa iei gen host la sv de pe ultra h sau ceva, nu e obligatoriu sa faci baza de date la ei, o poti face si de unde ai hostul cumparat sau gratuit.
Question
NituIlie
Are cineva idee daca am un domeniu gratuit pot sa urc un panel pe host?
6 answers to this question
Recommended Posts