CRISTI_CRISTI Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Salut, as avea putin nevoie de ajutor am un server de Sa-Mp si as vrea sa pun urmatoarea harta Daca nu am postat unde trebuie rog un admin sa mute topicul unde trebe !Astept sa imi spuneti si mie cum pun acea harta pe server ! Multumesc anticipat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruben88 Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Aici nu se cer Mape/Fs-uri/Scripturi daca ai mapa aceea..bago in Stremer.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Vyorel]=- Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Ruben" post="55207" timestamp="1297965247"]Aici nu se cer Mape/Fs-uri/Scripturi daca ai mapa aceea..bago in Stremer..Nu te mai baga aiurea. Uita-te atent in imagine sa vezi ca el a facut harta in MTA (cred) si doreste sa o puna in server.Cristi, intra [aici] ca sa afli cum poti creea/pune o mapa pe server, iar [aici] ca sa afli cum poti folosi un streamer, in caz ca nu ai. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRISTI_CRISTI Posted February 17, 2011 Author Report Share Posted February 17, 2011 Ok, multumesc puteti inchide topicul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
CRISTI_CRISTI
Salut, as avea putin nevoie de ajutor am un server de Sa-Mp si as vrea sa pun urmatoarea harta
Daca nu am postat unde trebuie rog un admin sa mute topicul unde trebe !
Astept sa imi spuneti si mie cum pun acea harta pe server ! Multumesc anticipat...
3 answers to this question
Recommended Posts