Alper. Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 (edited) . Edited December 25, 2017 by Alper. 1
Balatina Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Ai luat din Gamemode FirstGame, si nici credite nu ai lasat, sau ba da "Ale tale"
Alper. Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 Nu e luat din gamemodeul FirstGame Doar cand sa se produca cutremurul animatiea e de mine Sarbatori Fericite! Nu uita nu mereu tot e din gamemodeuri altora!
Mister Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Sistemul e din gamemodul firstgame intradevar, pot spune ca e facut de mine nu de la 0 ci luata ideea de pe .com pentru ca asa mi a cerut acum un an sau cand m a contactat fondatorul sa ma plateasca pentru sistem, acum gmul e pe net iar ce am lucrat in el de asemenea iar voi spuneti ca e munca voastra "un sistem de Cutremur la care am lucrat eri" ai lucrat sa il scoti din gm? Vezi ca mai era si comanda de admin /ertq sa dea automat din joc 1 __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
andreisaas Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 On 12/21/2017 at 4:10 PM, Alper. said: Nu e luat din gamemodeul FirstGame Doar cand sa se produca cutremurul animatiea e de mine Sarbatori Fericite! Nu uita nu mereu tot e din gamemodeuri altora! ba da dela gm fristgame ca el are cu 5.6
Alper. Posted December 24, 2017 Author Posted December 24, 2017 Acum 22 ore, Mister a spus: Sistemul e din gamemodul firstgame intradevar, pot spune ca e facut de mine nu de la 0 ci luata ideea de pe .com pentru ca asa mi a cerut acum un an sau cand m a contactat fondatorul sa ma plateasca pentru sistem, acum gmul e pe net iar ce am lucrat in el de asemenea iar voi spuneti ca e munca voastra "un sistem de Cutremur la care am lucrat eri" ai lucrat sa il scoti din gm? Vezi ca mai era si comanda de admin /ertq sa dea automat din joc numi pasa ce comenzi sunt in gm ala sau ce sisteme fiecare lucreaza cum vrea eu lam lucrat la acest sistem este adevarat ca am luat ideia dar nu si sistemul 1
Alper. Posted December 24, 2017 Author Posted December 24, 2017 puteti crede ce vreti dar eu am lucrat la aces sistem dar ideia este copieata 1
Mister Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 On 24/12/2017 at 12:15 PM, Alper. said: puteti crede ce vreti dar eu am lucrat la aces sistem dar ideia este copieata ok atunci imi poti spune de ce este acest cod? de ce odata scade atata si la else altcatva? if(Z>550) SetPlayerHealthEx(i,health-50); else SetPlayerHealthEx(i,health-30); Ma refer de ce face asta? Ownerul a vrut ca daca esti intr un interior sa iti ia 50hp damage iar daca nu te afli in interior 30 1 __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Balatina Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Acum 12 ore, Alper. a spus: puteti crede ce vreti dar eu am lucrat la aces sistem dar ideia este copieata Esti bun!
Exaton Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Acum 21 ore, Mister a spus: ok atunci imi poti spune de ce este acest cod? de ce odata scade atata si la else altcatva? if(Z>550) SetPlayerHealthEx(i,health-50); else SetPlayerHealthEx(i,health-30); ce aveti ba cu omu prima dat ce se produce cutremurl scade din vieata 50 hp dar ultima dat cand cade jos scoate 30 hp asta stiu si eu si sunt incepator dar el a facut gamemode si logic ca stie...
Alper. Posted December 25, 2017 Author Posted December 25, 2017 daca nu aprecieati o munca voi sterge acest topic ala 5.6 mesajul lam luat depe videoul lui raduq cand a facut promovarea la server
Recommended Posts