keri22 Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 D:\Scripturi samp\GameZone\gamemodes\xXx.pwn(15) : fatal error 100: cannot read from file: "streamer"Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase1 Error.dece imi da erroarea asta :| am include si pluginu streamer dar dece tot mi-o da cand vreaU sa compilez :| Respir si traiesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruben88 Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Poate ai 2 Pawno-uri in PC..dute in Pawno..in care ai includele Stremer si alege fisierul Xstremo..si dai compileMi sa intamplat de mai multe ori si mie asa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri22 Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 Problema ee ca nu am Xstremo :D Respir si traiesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruben88 Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Pai si ce compilezi de ati da erruare aia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri22 Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 am luat un Gm deaici depe samp forum si am vrut sa schimb numele la server si forumul :|si tot imi da erroarea asta si nu m-am intalnit niciodata cu asa ceva Respir si traiesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruben88 Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Pai atuncea fa cum am spus..dar alege acel GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaun Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 1.Invatati limba romana : "eruare" --> eroare .... noobi frate noobiUndeva in gm ai bagat #include streamer#include Xstreamona baga asta doamne frate ce noobi da nu ca de acii iti trb creier dar de unde.... :| Creier-0Romana-0Manele-1Chuck Norris-2 CHECK MY CHANNEL!http://www.youtube.com/user/amysoica Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri22 Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 CookieEatingMonster prietene am incercat tot ce ai spus tu si degeaba nu merge :| Respir si traiesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Vyorel]=- Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 1.Invatati limba romana : "eruare" --> eroare .... noobi frate noobiUndeva in gm ai bagat #include streamer#include Xstreamona baga asta doamne frate ce noobi da nu ca de acii iti trb creier dar de unde.... :| Creier-0Romana-0Manele-1Chuck Norris-2Te bagi aiurea in seama. Mai invata despre Pawno.keri22, eroare aia o primesti pentru ca nu ai includele xstreamer. Descarca-l de aici si pune-l in Pawno/include din serverul tau. In caz ca ai mai multe servere in PC, automat vei avea mai multe programe Pawno, iar fisierele .pwn se deschid cu unu din ele. Ca sa nu primesti eroare aia din nou, chiar daca iei includele ala, faci in felul urmator: Copii acel fisier in toate serverele tale, in directoriul specificat mai sus. Copii acel fisier in Pawno care crezi tu ca-i mai bun, apoi deschisi scriptul cu acel Pawno (click dreapta pe fisier, Open with... si il cauti acolo). Daca crezi ca ai un Pawno mai bun, intra in folderul unde este el, si da dublu click pe fisierul pawncc.exe apoi deschizi linistit fisierul .pwnAcum iti alegi tu ce pas vrei, si sigur vei scapa de acea eroare. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri22 Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 Multumesc mult vyorel ,raman dator cu 2 beri. Respir si traiesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
keri22
D:\Scripturi samp\GameZone\gamemodes\xXx.pwn(15) : fatal error 100: cannot read from file: "streamer"
Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase
1 Error.
dece imi da erroarea asta :| am include si pluginu streamer dar dece tot mi-o da cand vreaU sa compilez :|
Respir si traiesc !
9 answers to this question
Recommended Posts