Jump to content

Recommended Posts

Posted
Acum 4 ore, Kentzor a spus:

Cum scot si eu logo-ul din colt dreapta jos ca nu gasesc nici un fel de al scoate.

intra in pawno/includes/systems, 

:D

YouTube : Click

Discord : CosminAK47#8524

Posted
La 17.12.2017 la 19:36, WakeAdv a spus:

Imi zice ca e damaged cand ii dau extract,ce sa fac ? 

Descarca 7zip si intra in arhiva cu 7zip ca asa imi face si mie, nu merge cu winrar

Posted
La 22.12.2017 la 20:29, Skiner122 a spus:

Frate unde gasesc sql ?

Il gasesti in arhiva, in folderul unde este server-ul...

Posted
La 22.12.2017 la 17:47, Heloo12017 a spus:

Nu merge sa il trec pe localhost... ma ajuta cineva ? imi poate spune un un mini-tutorial in chat... va rog..

Te pot ajuta eu daca ai nevoie.

Posted
On 12/10/2017 at 10:04 PM, AlexGX said:

N-are, dar are o protectie la admini ... daca ai cap si stii s-o scoti e bine,oricum e prea simplu :))

Salut. Cum pot sa schimb  logo-ul din gm Burned din RPG.BURNED.Ro in altu nu gasesc cum ma poti ajuta?

Posted
Acum 2 ore, [D]aNyel[Regele] a spus:

Salut. Cum pot sa schimb  logo-ul din gm Burned din RPG.BURNED.Ro in altu nu gasesc cum ma poti ajuta?

Du-te in Pawno ----->Include -----> Systems si cauti la Bruned.

Posted

Salut, am o problema, acest GM are mai multe versiuni cum ar veni versiuna Wrestling Arena v.7.5.5, conectez la baza de date dar nu se face conexiunea corect bizurile nu apar, apar cu sageti ca pe single-player, mersul ala ciudat, doar factiunile apar in rest nimic.Ma poate ajuta cineva?

Posted
Acum 12 minute, Laim0 a spus:

Salut, am o problema, acest GM are mai multe versiuni cum ar veni versiuna Wrestling Arena v.7.5.5, conectez la baza de date dar nu se face conexiunea corect bizurile nu apar, apar cu sageti ca pe single-player, mersul ala ciudat, doar factiunile apar in rest nimic.Ma poate ajuta cineva?

verifica daca sunt mai multe bussines decat la restrictia BizzInfo

Posted

Chiar daca urc baza de date imi apare la Mode Ori Loading... ori Unknown, iar cand urc o baza de date compatibila nu imi da voie sa creez cont desi e conectata la baza de date.

Posted
La 31.12.2017 la 1:51, Cosmink47 a spus:

intra in pawno/includes/systems, 

:D

Sti cum as putea scoate protectia de admin ?

Posted

Salut, am o problema cu GM-ul burned, adica sunt mai multe versiuni de la gm la updates, iau versiuna 7.5.5 adica wrestling arena, urc gm pe host si baza de date, apare la Mode Loading... intru pe svr la bizuri apare ca in single player adica sageata aceea Galebena, iar mersul este ca pe serverle GoodFather, sau ca in single player.Va rog ajutatima.

Posted (edited)
On 12/17/2017 at 9:15 AM, ZonKa said:

On 12/22/2017 at 8:52 AM, CALLUM said:

Cine are probleme cu admin, stiu eu, skype: viper.eyes5 si va ajut!

Am doar discord scz,poti sa imi explici aci cum fac?

Edited by Chroma