Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Din cate zice eroarea iti lipseste tabelul "playeraccounts" . In caz ca ai altfel denumit tabelul folosit pentru a stoca informatii despre jucatori , editeaza la panel din "playeraccounts" in "users" sau cum ai tu. @sNok3.

Edited by Banditul
Posted
10 hours ago, Banditul said:

Din cate zice eroarea iti lipseste tabelul "playeraccounts" . In caz ca ai altfel denumit tabelul folosit pentru a stoca informatii despre jucatori , editeaza la panel din "playeraccounts" in "users" sau cum ai tu.

unde exact, am căutat in toate fișierele și am editat, dar degeaba.

Posted
Acum 23 minute, sNok3. a spus:

unde exact, am căutat in toate fișierele și am editat, dar degeaba.

Dupa cum pare e legat de index. Cauta dupa "playeraccounts" in index.php si fisierele atasate de index

Posted

Trebuie sa inlocuiesti playerID cu ID sau cum ai tu variabila de id in users. Ai multe de modificat ca sa il faci compatibil. Ia-l la mana fiecare fisier si cu baza de la gm verifici daca selecteaza/updateaza etc corespunzator cu ce ai tu in baza de date. Sau cauti ca acum. 

La login.php modifici acel playerdID