Jump to content

Problema cu banii


Recommended Posts

Salut, de ceva timp m-am apucat sa invat scripting pe un GM Bigzone si ma uit la diferite tutoriale. Am observat ca nu poti detine mai mult de 1kkk si ceva in banca si mana, pur si simplu daca primesti cu pay sau iti dau cu comanda de admini iti da cu minus banii sau se deregleaza si iei alta suma. Aveti idee de ce se intampla acest lucru si cum se poate rezolva? Multumesc frumos si o zi frumoasa!

Link to comment
Share on other sites

Asa cum a spus si SkyHD nu poti trece de acea limita.

Dar o poti incerca sa o iei putin pe ocolite. Sa faci un textdraw care sa afiseze variabila de bani , si sa-l pui peste bara originala. Doar ca si aici ai o limita , pentru ca integer 32bit care e 2,147,483,647 din pacate. Dar poti sparge variabila de bani in mai multe variabila cand limita este atinsa si sa continui tot asa. Si deasemena poti face cu textdraw si sa faci mai multe care sa se continue si sa afiseze toti bani la un loc(desigur doar pe ecran, pentru ca in script vor fi separati)

E singura optiune pe care o vad sa poti trece peste limita asta a jocului. E doar o idee , inca nu am incercat-o dar amu ca o scriu cred ca o sa o aplic candva.

Edited by Banditul
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.