eltAndrei Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 (edited) Salut, După cum spune și titlul caut staff serios pentru comunitatea Elite-Gaming. Cerinte: minim 16 ani și experiență medie in gaming. Comunitatea are 2500 de membrii, 10.511 postări și 2299 mesaje. Aceasta fiind dezvoltată în special cu un server foarte bun de SA:MP dar inchis deoarece multi au vrut răul serverului și nu am mai făcut față cu hackerii etc.. De aceea vreau să mă ajutați pentru a avea o echipă unită și destul de complexă. Dacă doriți puteți completa acest model: Nume: Vârstă: Experiență în gaming. Edited June 16, 2017 by AndrewOVP SKINS SYSTEM BY ELTANDREI >> CLICK << DMV SYSTEM BY ELTANDREI >> CLICK << (!)SERVER DISCORD: https://discord.gg/8Hwd8EF
eltAndrei Posted June 16, 2017 Author Posted June 16, 2017 Chiar acum, AndrewOVP a spus: Salut, După cum spune și titlul caut staff serios pentru comunitatea Elite-Gaming. Cerinte: minim 16 ani și experiență medie in gaming. Comunitatea are 2500 de membrii, 10.511 postări și 2299 mesaje. Aceasta fiind dezvoltată în special cu un server foarte bun de SA:MP dar inchis deoarece multi au vrut răul serverului și nu am mai făcut față cu hackerii etc.. De aceea vreau să mă ajutați pentru a avea o echipă unită și destul de complexă. Dacă doriți puteți completa acest model: Nume: Vârstă: Experiență în gaming: SKINS SYSTEM BY ELTANDREI >> CLICK << DMV SYSTEM BY ELTANDREI >> CLICK << (!)SERVER DISCORD: https://discord.gg/8Hwd8EF
MarianMRN Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Nume: Marian Vârstă: 16 ani Experiență în gaming: Am multa experienta in jocuri.
StrikerM Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Acum 5 ore, AndrewOVP a spus: Salut, După cum spune și titlul caut staff serios pentru comunitatea Elite-Gaming. Cerinte: minim 16 ani și experiență medie in gaming. Comunitatea are 2500 de membrii, 10.511 postări și 2299 mesaje. Aceasta fiind dezvoltată în special cu un server foarte bun de SA:MP dar inchis deoarece multi au vrut răul serverului și nu am mai făcut față cu hackerii etc.. De aceea vreau să mă ajutați pentru a avea o echipă unită și destul de complexă. Dacă doriți puteți completa acest model: Nume: Vârstă: Experiență în gaming. Nume: Marian Varsta: 21 Experienta: 13 de gaming din care 7 de script sa:mp si 2 de cs 1.6 Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
Recommended Posts