Gilu Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 Salut ieri am intreat pe PC si cand am incercat sa compilez un GM nu mi-a mers imi aparea o eroare de genul "Cannon read from includes.p" in cmd.exe asa imi face si in pawno si in notepad++ si in sublime text 3 Eroarea arata asa: Daca ma poate ajuta cineva va rog !!
SilviuInfinite Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 Folosește Pawno-ul GM-ului, este de la „includes”. Spoiler Gang Gang
Gilu Posted May 28, 2017 Author Posted May 28, 2017 (edited) 20 minutes ago, SilviuInfinite said: Folosește Pawno-ul GM-ului, este de la „includes”. Pai am incercat si cu acela si tot nu merge,aceeasi eroare peste tot Edited May 28, 2017 by Gilu
FaLLenGirL Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 (edited) Daca nu iti merge prin modul spus de catre SilviuInfinite, incearca sa setezi aplicatia pawno ca fiind administrator, iar daca nici asa nu iti merge inseamna ca nu ai in includes file-ul acela. Edited May 29, 2017 by FaLLenGirL
Gireada Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Descarca ultima versiune de Pawno de pe www.sa-mp.com si reincearca
Recommended Posts