BrainDit Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 » Info: » Acesta este doar un proiect, tin sa va spun ca acest server este un wos b29 » Credits: » xxxSPEEDYxxx - Scripter GM » BrainDit - Editor GM » More Info: » + ca am precizat ca e un wos edit, va puteti da si seama din gm + ca e pe mysql » ATENTIE! TINETI MINTE SA CITITI "Tine minte!.txt" » Nu vreau sa spun eu ca server-ul e facut de mine, Toate creditele asupra acestui GM sunt ale lui xxxSPEEDYxxx. » La /stats Admin Level iti apare cu albastru, puteti schimba voi » Bugs: » S-ar putea sa fie unele bug-uri, dar sunt usoare de rezolvat.(probabil sunt usoare, poate sa fie grele depinde daca stiti cum sa rezolvati un bug) » Poze: » http://imgur.com/a/32UTz » Download: » http://www.mediafire.com/file/5b7vn6silnwv0ui/Romania+Gold+Stunt+-+b29.rar 1
Ștefăniță Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 (edited) Din pacate rar mai vezi un sv de stunt,numai bugged peste tot. ON:Il iau si eu sa vad ce ii prin el. Edited March 25, 2017 by #Cedry2K ON 1 retired
Ștefăniță Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Aaa,am uitat sa precizez,poti posta un virustotal? retired
Maffw Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Cum s-a spus mai sus nu prea vezi server cu gm de stunt numa cu gm bugged/b-zone!
Tutakhanom Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 foarte tare ai intrat pe www.ultra*****.org, mi ai luat gm-ul de acolo si aici spui ca e altau + ca se vede si din poze cand aveam numele carloS. / [uP]Carlos_ vai vai vai uita te la pozele astea sa vezi la ce data mi am postat proiectul, si uita-te cand l-ai postat tu oh oh... copii de 11 ani care iau servere de pe site-uri, editeaza creditele si spun ca sunt facute de ei am o intrebare, ce nume ai tu pe ultra*****? =)))))))))) sunt tare curios rog un moderator sau ceva sa stearga acest topic daca nu editeaza si scrie la editor gm Tutakhanom
[SD]Castiel. Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Sunt curios de unde pana unde ai ales numele '' ROMANIA GOLD STUNT "
Ștefăniță Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 On 3/29/2017 at 3:18 PM, Tutakhanom said: foarte tare ai intrat pe www.ultra*****.org, mi ai luat gm-ul de acolo si aici spui ca e altau + ca se vede si din poze cand aveam numele carloS. / [uP]Carlos_ vai vai vai uita te la pozele astea sa vezi la ce data mi am postat proiectul, si uita-te cand l-ai postat tu oh oh... copii de 11 ani care iau servere de pe site-uri, editeaza creditele si spun ca sunt facute de ei am o intrebare, ce nume ai tu pe ultra*****? =)))))))))) sunt tare curios rog un moderator sau ceva sa stearga acest topic daca nu editeaza si scrie la editor gm Tutakhanom Tu chiar credeai ca o sa pastreze un credit? Toti copii din ziua de astazi fac asa mai ales ca m-au inebunit cu buggedul lor... UNDE-I 2014-2012 ,ANII IN CARE NU ERA JUCAT BUGGED. 1 retired
R4zvyy Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 cum conectez baza de date? Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
xxSPEEDYxx Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 (edited) Oldies but goldies Edited October 15, 2020 by xxSPEEDYxx 1 1 Fara reclama in semnatura!
Aesma Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 Acum 7 ore, xxSPEEDYxx a spus: Oldies but goldies Vechi amintiri îmi aduce aminte de RRS și de 7DuZ,care îți folosea gamemode-ul am apucat să joc pe acel server și să fac parte din Staff,mi-a făcut copilăria mai frumoasă. #Respect. 1
Recommended Posts