- 0
Problema creare job
-
Similar Content
-
- 1 answer
- 243 views
-
- 3 answers
- 359 views
-
- 3 replies
- 410 views
-
- 3 replies
- 74 views
-
- 1 reply
- 356 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
Tudo
Salut, incerc sa fac un job truck mai simplu si am nevoie de putin ajutor cu cateva chestii pe care nu le stiu.
Acesta este scriptul:
if(strcmp(cmd, "/truck", true) == 0) { new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid); if(vehicleid == truck[0] || vehicleid == truck[1] ||vehicleid == truck[1]) { truckCP[playerid] = 1; DisablePlayerCheckpoint(playerid); new rand = random(sizeof(RandomCP)); SetPlayerCheckpoint(playerid, RandomCP[rand][0], RandomCP[rand][1],RandomCP[rand][2], 5.0); } else { SendClientMessage(playerid,COLOR_GREY,"Nu esti intr-un TIR ."); } }
Ce am nevoie, pai,
1. Cand playerul respectiv scrie prima oara /truck ii apare un checkpoint unde trebuie sa se duca, insa aici vreau ca playerul sa nu poata sa scrie iar /truck si sa-i schimbe checkpoint-ul, vreau mai intai sa se duca la checkpoint-ul care i l-a dat prima oara iar apoi sa poata scrie iar pentru al doilea CP .
2.Vreau ca acel player sa nu poata sa scrie /truck daca nu a atasat la TIR o remorca (aici chiar nu imi dau seama ce script sa folosesc, nici exemplu nu am gasit)
3. Multumesc de ajutor .
2 answers to this question
Recommended Posts