Meneaito Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Salutare lume , eu sunt Benjamin si astazi m-am descis sa scriu un sistem de radio putin mai avansat . De ce spun asta? Simplu, pentru ca are si functia de a ramane dupa ce parasesti vehiculul. Tin sa mentionez ca acest sistem a fost facut in totalitate de mine.Mai mult de atat nu cred ca am ce sa descriu , va las pe voi sa descoperiti. PASTEBINDOWNLOADPOZA 1
InceMan Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 1 oră în urmă, Benjamin_RO a spus: Salutare lume , eu sunt Benjamin si astazi m-am descis sa scriu un sistem de radio putin mai avansat . De ce spun asta? Simplu, pentru ca are si functia de a ramane dupa ce parasesti vehiculul. Tin sa mentionez ca acest sistem a fost facut in totalitate de mine.Mai mult de atat nu cred ca am ce sa descriu , va las pe voi sa descoperiti. PASTEBINDOWNLOADPOZA nu este cine stie ce mie unul imi place ca lai facut cat de cat DIALOG ai 7/10 1 FiveGame Lands Pawno Developer, Mapping , Scripter Since 2016
KripToN. Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Mie unul mi-a placut ai 1+ de la mine bravo(folositor pentru incepatori)
Recommended Posts