robert_senpai Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 - Salut, am un proiect ce ține de deschiderea unui server RPG. - Am nevoie de oameni serioși nu toți copiii. - Sunt dispus să ofer între 5-20 de euro, în funcție de lucrul pe care îl cer la respectivul scripter. - Bun, pentru detalii sau altele mă contactați în privat cu numele robert.swag1 - V-am spus, n-am nevoie de copii care nu au treabă cu pawno, nici eu nu știu unele lucruri, dar măcar știu să fac o conexiune la baza de date, soo.. - Aștept PM, vă accept imediat deoarece eu sunt mai mereu online pe SKYPE, așa că câți mai mulți să dați add la robert.swag1 - Baftă ! - #sa-mp.ro
ValyYouTube Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Eu,ma ofer daca vrei,sunt scripterul unui server de sa-mp si fondatorul este foarte multumit de mine,ce vezi pe el este facut de mine pe skype ma cheama ValyBZ ti-am dat cerere,uite ip-ul serverului acela 93.119.25.82:7777
Джо Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Nu recomand, pentru ca am avut de aface cu el, si mi-a dat banutii prin Gura Humorului cum se zice pe aici :). Sincer daca vreti sa va pierdeti timpul puteti incerca.
Recommended Posts